Gyermek Bajnokság 7. forduló, 2023. 03.25. Kaposvár, Csokonai Ált. Isk.

Sokan utaztunk Kaposvárra (15 játékos), még sem voltunk elegen! Kevesek voltunk a hozzáállásban, a küzdeni tudásban, az akaratban.

Dombóvári Kosársuli KE U 12/B-KASI/C 46—48 (12:8, 13:14, 10:12, 11:14)
Varsányi Ádám (8), Papp Ádám (7), Kovács Bálint (7), Kiszler Benedek (6), Bálind Botond (4), Zsiga Zalán (4), Takács Bence (3), Lukács Zénó (3), Márkus Bence (3), Hencz Lénárd (1), Kovács Gergő (-), Balaskó Tamás (-), Kis Milán (-), Schäffer Márton (-), Bedővári Ákos (-),

A KASI együttese 9 fővel állt ki, így tudtuk, bárhogy is alakul miénk a meccs. A kérdés az volt, képesek vagyunk-e jól játszani, tudjuk-e kamatoztatni az edzéseken tanultakat. Tulajdonképpen 3 szinte teljesen azonos képességű csapat találkozott egymással, amiből mi jöttünk ki rosszul! Az első mérkőzésen végig vezettünk, egy megnyert összecsapás csúszott ki a kezünkből. Figyelmetlenség, pontatlanság, fegyelmezetlen játék a részünkről. Az ellenfél számára az utolsó másodpercben dobott kosár döntötte el a találkozó sorsát. Nem voltunk ott fejben!

Gyakorlós Csibék-Dombóvári Kosársuli KE U 12/B 55-29 (15:5, 12:10, 12:8, 16:6)
Varsányi Ádám (9), Papp Ádám (4), Kovács Bálint (4), Zsiga Zalán (3), Hencz Lénárd (3), Kiszler Benedek (2), Márkus Bence (2), Bálind Botond (1), Balaskó Tamás (1), Takács Bence (-), Lukács Zénó (-), Kovács Gergő (-), Kis Milán (-), Schäffer Márton (-), Bedővári Ákos (-),

A KASI csapata előttünk 1 ponttal kapott ki a Gyakorlós Csibék leányaitól. Gondoltuk, mi is egy jót fogunk csatározni. E helyett egy lelketlen, érdektelen, elképzelés nélküli játék követezett. Mintha nem is mi lettünk volna a pályán! A két Ádámnak a két ötösben lévő próbálkozásai hasznosnak bizonyultak, de csak részben. Nem volt partnerük, akik segítettek volna akár a támadásban, akár a védekezésben. Bálind Boti küzdött még a palánk alatt, kevés kosarat szerezve. Próbáltuk a cseréket bevetni, de semmi nem segített. Hibát hibára halmoztunk, mintha hónapok óta nem edzettünk volna. 2 hete brillíroztunk, most meg a szívünket meg az eszünket otthon hagytuk. Kész szenvedés, érdektelenség, közöny, nemtörődés uralkodott a pályán.

smart

Lesz mit javítani a következő hétre!