U 12 Gyermek bajnokság 2022. 10.09. Dombóvár, Szent Orsolya Bencés Iskola 1. forduló

Mivel a mohácsi csapatnak nem sikerült a sportorvosi igazolásokat elintézni, így nem vehettek részt- a Kosárlabda Szövetség által előírt elvárásoknak megfelelő- első fordulón. Valószínűleg ez a meccs később lesz pótolva.

Dombóvári KE—KASI/C 42-46 (3-16, 10+7-5+4, 16-10, 6-11)
Dombóvár: Papp Ádám (7), Zsiga Zalán (7), Kiszler Benedek (6), Bálind Botond (5) Varsányi Ádám (5), Balog Balázs (3), Gazdag-Soós Zétény (3), Márkus Bence (2), Hencz Lénárd (2), Takács Bence (2), Balaskó Tamás (-), Lukács Zénó (-), Bedővári Ákos (-)

Először is dicséret a csapat minden tagjának! A kaposváriaknál 2 olyan játékos volt, aki az U 11-es korosztályt képviseli, a többiek mind 1 évvel idősebbek voltak a mi játékosainknál.
Bár a mérkőzést kissé megilletődve fogadta első ötösünk, főleg mert 3 teljesen új játékosunk volt az első negyedben, a második ötös maximálisan rendezte és kiegyenlítette az erőviszonyokat. A cél az volt, hogy megfordítjuk a mérkőzést, ami hamarosan sikerült is. Határtalan lelkesedéssel, bátorsággal, küzdeni tudással rendelkezett mindenki a pályán. Egyelőre próbálgatjuk, hogy ki mire képes meccs közben, ki hogy bírja fizikálisan, erőnlétileg, technikailag, fejben. Még nem játszunk posztok szerint, de az irányító szerepét igyekezzük meghatározni. Nagyon örülünk az új játékosoknak, hisz rengeteget tettek mind a mérkőzés színvonalához. A tavalyi évet végighajtó srácok pedig rutinjuknak és tapasztalatuknak megfelelően fenomenális játékot nyújtottak! Van még mit tanulnunk, főleg mivel most nagy palánkra játszottunk, a ziccer dobások kissé pontatlanok voltak, de a büntetőket profi módra értékesítettük. Oda kell figyelnünk a hosszú indulásokra, a megállásokra, a sarkazásra, a labda bedobására, a labda felhozatalára. a helyezkedésre, a passzokra, stb.
De, jó a csapat! Hatalmas szíve van mindenkinek, mint minden dombóvári játékosnak és szurkolónak!
Köszönjük a mai napot, jó volt veletek!
HAJRÁ DOMBÓVÁR!

smart