U12 Gyermekbajnokság 6. forduló Bonyhád – 2022.03.19.

NKA Pécs Leány/B – Dombóvári Kosársuli KE/B 29-57
Molnár Mátyás (14), Kis-Márton Vidor Bátor (7), Roósz Balázs (7), Varga István (6), Derventics Marcell (6), Pintér-Kovács Balázs (5), Kovács Bálint (4), Asztalos Ádám (3), Eljaber Omar Raid Hassan (2), Schott Benedek (2), Kmetyó Marcell (1), Klemen Zsombor (1)

KNIPL Kft. Bonyádi KSE – Dombóvári Kosársuli KE/B 49-53
Roósz Balázs (25), Asztalos Ádám (7), Molnár Mátyás (7), Varga István (5), Kis-Márton Vidor (3), Eljaber Omar Raid Hassen (2), Schott Benedek (2), Klemen Zsombor (1), Kmetyó Marcell (1), Derventics Marcell (-), Pintér-Kovács Balázs (-), Glaub Szabolcs (-)

A mérkőzéseket ismét nézők előtt rendezték. Anikó sajnos nem tudott részt venni, de érte is játszottak a srácok.
Az első mérkőzés elején akadozott a játék (kimaradt ziccerek), de aztán a srácok egyre jobban belejöttek a játékba és kihasználva gyorsasági és technikai fölényüket, egyre jobban növelték a két csapat közötti különbséget. A fiúk egyre több játékszituációt alkalmaztak, amit az edzéseken gyakoroltunk, így a mérkőzést magabiztosan megnyertük.
A második mérkőzés álomszerűen kezdődött számunkra (20-3)! Utána az ellenfél kihasználva fizikai és magassági fölényét egyre jobban visszajött a meccsbe, de a srácoknak helyén volt az eszük és a szívük és mindig valamelyikük új lendületet tudott adni a csapatnak. A mérkőzést végül kis különbséggel meg tudtuk nyerni.
A csapat egyre jobban fejlődik. Büszkék vagyunk rátok, ÍGY TOVÁBB! HAJRÁ DOMBÓVÁR!