U13- Nagyok kupája (2019.03.14.)

Dombóvári Kosársuli KE-Atom City ASE 46-53 (10-15, 14-17, 10-9, 12-12)
Fenyvesi Merse 4, Pápai Levente, Nagy Gábor Áron 2, Halmai Zsombor 5/3, Ruppert Dominik 7, Bálint Bence 2, Gergely Hanna 2, Barna Lili 2, Bőzsöny Flóra Eperke, Lukács Liza 2, Bálint Botond 13, Csomor Gábor 2, Gácsi Zalán 5.

Ismét itthon játszottuk a következő fordulót az ASE csapatával. Első körben ősszel (65-34) nagy arányú vereséget szenvedtünk Pakson.
Megbeszéltük az öltözőben, hogy csak a tanultakkal foglalkozunk és a maximumot fogjuk kihozni a pályán. Jól kezdtük a találkozót és ez a lendület kitartott az egész mérkőzés folyamán. Sok hibával játszott mind két csapat, de ezek a mérkőzések ezért vannak, hogy gyakoroljunk. Legalábbis mi ezzel a céllal indultunk el a megyei bajnokságban. Ahogy telik az idő és több játékperc van bennünk, egyre jobban látszik a fejlődés. Sajnos a mai végjáték nem sikerült, pedig a győzelem is lehetséges volt. Türelmesebben, pontosabban kell az utolsó 3-4 percet végig játszani az elkövetkező időszakba, ha ilyen szituációba kerülünk. Ebből is tanulnunk kell, mint minden hibánkból, mert csak így léphetünk előre. Gratulálok a csapatnak, szép munka volt! Hajrá Dombóvár!