Nagyok kupája (U13) 2019.03.07.

Dombóvári Kosársuli KE-Bonyhádi KSE 55-88 (17-26, 16-16, 8-26, 17-20)
Bálint Bence 8, Bálint Botond 12, Barna Lili 1, Bőzsöny Eperke, Csomor Gábor 10, Fenyvesi Merse 6, Halmai Zsombor 6, Kapinya Péter, Lukács Liza 4, Pápai Levente, Ruppert Dominik 9/3, Téwald Patrik 2, Gergely Hanna.

Mérkőzés előtt ketten is jelezték, hogy megbetegedtek (Gácsi Zalán, Nagy Gábor Áron), így a srácok nem állhattak rendelkezésünkre. Helyettük két fiatal 2008-as játékost (Kapinya Péter, Halmai Zsombor) kértünk fel a játékra.
Előző napi mérkőzésünk nyomát sem láttuk a találkozón. Igaz volt eladott labdánk és kihagyott ziccerünk is, de nem volt jelentős. Ilyen meccsekért indultunk el a megye bajnokságban! Így kell minden mérkőzéshez hozzáállni! Így kell küzdeni, hajtani a pályán, ahogy ezt a kilátogató közönség láthatta. Így lehet veszteni és győzni is! Talán most játszottunk ebben a bajnokságban ilyen jól egy sokkal magasabb és erősebb ellenfél ellen. Szimpatikus volt, hogy a bonyhádi csapat egy percig sem gondolta azt, hogy ők a jobbak, hanem tisztelettel, sportszerűen játszottak ellenünk egész mérkőzésen!
Gratulálni tudok a CSAPAT teljesítményéhez, el kell hinni magunkról, hogy bármire képesek vagyunk, ha …! Hajrá Dombóvár!