Mohácsi TE 1888-Dombóvári Kosársuli KE 26-77 (5-18, 9-27, 6-6, 6-26)
Gergely Hanna 7, Kovács Péter 2, Halmai Zsombor 11, Bőzsöny Flóra 20, Nagy Marcell, Fenyvesi Merse 10, Nyári Patrik, Csomor Péter 2, Lukács Liza 11, Pápai Levente, Ruppert Dominik 8, Téwald Patrik 4.

Mohácsra látogattunk az U13-as csapatunkkal kedd délután. Két leányunk Lili és Kitti megbetegedett sajnos, ők nem tudtak elutazni velünk, helyükre két fiatal 2008-as születésű játékos került. Új környezet, új egyesület fogadott minket, akik januártól kezdték újra építeni a mohácsi kosárlabdát! Nagyon szorítunk nekik, hogy legyen kitartásuk és a játék mellett eredményeket is szerezzenek a későbbiekben. Beszélgetések alapján jó mentalitású emberek irányítják a klubbot.
A mérkőzés elején látszott a különbség, ami a mérkőzés végére kicsit kiélesedett. De nem ezért utaztunk el, hanem, hogy mindenki pályára kerüljön és az év elején kitűzött célunkat teljesítsük. Örülök, hogy minden játékos komolyan vette és tiszteletbe tartotta a szimpatikus ellenfelet. Sok szerzett labdánk volt, amit gyors indításokkal, több emberfölényes helyzettel szépen oldottunk meg.
Köszönet a játékvezetésnek is, hogy még egy plusz negyedet is rá tudtunk húzni, hogy minél többet játszhassanak és tanulhassanak a gyerekek!
Hajrá Dombóvár!