SERDÜLŐ (U14) alapszakasz II. FORDULÓ Bonyhád 2020.10.24.

DOMBÓVÁRI KS – Kozármisleny 43-76 (5-24,10-18,12-21,16-13)
Kapinya Péter 6, Téwald Patrik -, Ruppert Dominik 19/3, Pápai Levente 2, Csomor Péter 2, Fenyvesi Merse 10, Orsós Benjamin -, Wéber Koppány -, Balogh Barna 2, Reith Ábel -, Tóth Kristóf -, Panta Kristóf 2,

DOMBÓVÁRI KS – Kanizs KK 2-0 (90-58)
Kapinya Péter 13/3, Téwald Patrik 6, Ruppert Dominik 29/3, Pápai Levente 3, Csomor Péter 11, Fenyvesi Merse 8, Orsós Benjamin 10, Wéber Koppány 5, Reith Ármin 1, Reith Ábel -, Tóth Kristóf 2, Panta Kristóf 2,

Bonyhádra utaztunk a második forduló négycsapatos tornájára, ahol rajtunk kívül a rendező Bonyhád a Kozármisleny és a Kanizsa KK serdülői vettek részt. A Kanizsa KK csapata eredményei 2-0 lett mindkét mérkőzésén, mert létszámban nem feleltek meg az előírt szabályoknak. A mérkőzéseiket azért lejátszották ez nekünk is jó volt, és egy edzőmérkőzésnek betudhattuk.
A Kozármisleny meglepett bennünket, mert egy erős és fizikális nagy futóteljesítményt produkáló csapattal kellett találkoznunk. Meglepetten kezdtünk és rengeteg hibát vétettünk az akciók befejezésében. Ziccerek maradtak ki és gyors ellentámadásokból kellemetlen gólokat kaptunk. Sajnos a magas embereik szinte a fejünk felett lejátszották a mérkőzés nagyrészét. A negyedik negyedet tudtuk csak nyerni, így vereséget szenvedtünk tőlük. Voltak villanásaink a mérkőzés folyamán, de ez kevésnek bizonyult. Védekezésben és támadásban is előttünk járnak a Mislenyiek. Figurális játékaink is pontatlanok voltak, a rossz döntések miatt. Gyorsabban és erőszakosabban kell játszanunk a későbbiekben! Gratulálok a Mislenyi csapatnak a győzelemhez.
A Kanizsa KK ellen tudtuk, hogy mi lesz a végeredmény, de ez nem befolyásolta egyeltalán a játékunkat. Teljesen más mentalitással léptünk a pályára, mint az előző mérkőzésen. Akartunk, küzdöttünk, védekeztünk és pontosabb befejezéseket produkáltunk. Látszott a felszabadultság a csapaton, és ez sokszor jól átlátható játékot eredményezett. Kettő extra magas serdülő volt az ellenfélnél, de nem ijedtünk meg tőlük, sőt erőszakos védekezéssel sok hibába kényszerítettük őket. Gyors akciókat vezettünk és jól ziccereztünk ami az első mérkőzésen még nyomokban sem volt fellelhető! Szuper lenne ezt a hozzáállást megtartani, és elővenni a következő időszakban is! Gratulálok a fiúknak, hogy tudtak váltani és egy jól értékelhető mérkőzést produkáltak!!
Hajrá Dombóvár!