SERDÜLŐ (U14)
III. Regionális forduló Dombóvár 2020.03.07.

DOMBÓVÁRI KS – KAPOSVÁRI SI/B 60-89 (18-23, 10-26, 23-23, 9-17)
Vincellér Nándor 32, Bálint Bence 16, Kovács Benjamin 5, Ruppert Dominik 3, Fenyvesi Merse 2, Pápai Levente 2, Szakács Ábel -, Faluvégi László -, Téwald Patrik -, Kovács Péter -,

Bajai Bácska FKE – DOMBÓVÁRI KS 67-53 (21-14, 22-15, 10-9, 14-15)
Vincellér Nándor 19, Bálint Bence 12, Kovács Benjamin 8, Ruppert Dominik 10/3, Fenyvesi Merse 4, Pápai Levente -, Szakács Ábel -, Faluvégi László -, Téwald Patrik -, Kovács Péter -,

A III. regionális fordulóra Kaposvárról, Bajáról és Szekszárdról érkeztek a csapatok Dombóvárra. A felkészülésünk erre a fordulóra sajnos nem bizonyult tünetmentesnek, mert sorozatos betegségek és sérülések tizedelték csapatunkat. A forduló napjára éppen sikerült 10 játékossal kiállnunk, ami kötelező a lebonyolításhoz.
Első mérkőzésünket a szomszéd város serdülőivel kezdtük. Többször játszottunk már egymás ellen, de még teljes csapattal egyikünknek sem sikerült kiállnia. Úgy látszik, hogy ez a bajnoki évad már így fut ki. A mérkőzés 2. és 3. negyedét sikerült csak elfogadható módon teljesítenünk így esélytelenek voltunk a győzelemre.
A második mérkőzésre csak néhány perc pihenőt kaptunk, így nem volt idő regenerálódni és átbeszélni az első mérkőzés hibáit. A meghatározó játékosok nagyon elfáradtak az első mérkőzésen, de szívük vitte tovább őket és kipontozódás nélkül teljesítették a mérkőzést. Számomra ez szép teljesítmény volt tőlük! Sokkal jobban játszottunk és okosabb döntéseket hoztunk végig a mérkőzés folyamán, mint a Kaposvár ellen. A végjátékban még nyerhettünk is volna, de testi fáradtság hibákat eredményezett, így a bajai serdülők behúzták a győzelmet. Ezen a mérkőzésen szinte mindenki jól teljesített és feledtették a Kaposvári súlyos fiaskót velem. A következő eseményre már szeretnék teljes csapattal kiállni!!!
Gratulálok a győztes csapatoknak!
HAJRÁ DOMBÓVÁR