Serdülő tavaszi forduló, Dombóvár 2023.05.11.

Dombóvári Kosársuli KE-Kozármisleny SE 67-85 (13-22, 23-14, 9-21, 22-28)
Pataki Gergő 14, Márfi Ákos 12, Babulják Balázs 11, Kalocsa Dániel 10. Herke Máté 8, Kiss Máté 6, Pintér-Kovács Benedek 4, Kutyik-Szabó Károly 2, Kovács Gergő, Vértes Botond.

A tavaszi forduló utolsó kosárlabda mérkőzése Dombóváron került megrendezésre a Dombóvári Kosársuli KE és a Kozármisleny SE csapatai között. A mérkőzés során mindkét csapat keményen küzdött a győzelemért, és az első két negyedben nagyon szoros eredmény született, 36-36-ot mutatott az eredményjelzőtábla. A harmadik negyed közepéig jól tartottuk magunkat, azonban aztán sajnos elfáradtunk, és a Kozármisleny SE csapata átvette a vezetést. Az ellenfél sokkal jobb állapotban volt, míg mi sérülésekkel és hiányzó játékosokkal küzdöttünk.
Barna Zalán, egyik kulcsjátékosunk az héten eltörte a kezét, amely tovább nehezítette a helyzetünket. Azonban a csapatom nem adta fel, és keményen küzdött a mérkőzés végéig. Bár több sebből véreztünk, de nem keresünk kifogásokat, mert ez is a sporthoz tartozik. Mi büszkék vagyunk a teljesítményünkre! Sajnos ez most kevés volt a győzelemhez, így a szezonnak vége. Azonban a csapatunk továbbra is keményen fog dolgozni az edzéseken, és a nyáron egy kis pihenő után folytatjuk a felkészülést a következő szezonra.
Szeretnénk gratulálni a Kozármislenyi egyesületnek az egész éves fejlődésetekhez, és kiváló teljesítményetekhez a tavaszi forduló során! További sikereket kívánunk!

Köszönet a szülőknek az egész éves segítségért, köszönet a Kosársuli vezetőségének és edzőinek a támogatásért! Megyünk tovább előre!

Hajrá Dombóvár !