U14A regionális bajnokság Tavaszi forduló, 2023.03.25, Dombóvár

Dombóvári Kosársuli KE-Kozármisleny SE 89-77 (17-21, 21-5, 25-28, 26-23)
Kiss Máté 25, Barna Zalán 12/3, Vértes Botond 10/3, Kutyik-Szabó Károly 10, Lehőcz Zétény 9, Herke Máté 9, Kalocsa Dániel 6, Pataki Gergő 6, Babulják Balázs 2, Kovács Gergő, Horváth Áron, Pintér-Kovács Benedek.

Végre elérkezett az a pillanat, amelyre már nagyon régóta vártunk: három hónap után újra kosárlabda mérkőzést játszhattunk! A Dombóvári Kosársuli és a Kozármisleny SE csapatai találkoztak egymással, ahol Dombóváron a hazai környezet adott otthont a találkozónak. A mérkőzést a mi csapatunk nagyon nehezen kezdte az első negyedben, de a második negyedben sikerült helyre állítani az önbizalmunkat a második ötösünkkel, akik szépen türelmesen alakítottak ki előnyt. A második félidőben teljesen egyenlő eredmény született, így mindkét csapat szoros küzdelmet vívott egymással a végéig.
A Kozármislenyi csapat nagyon szimpatikusnak bizonyult, és bár rengeteg ziccer hibát követtünk el és sok büntetőt kihagytunk, mégis nagyon sokat tanulhattunk ebből a mérkőzésből. Az ilyen kemény mérkőzések segítenek a játékosoknak abban, hogy fejlődjenek és tanuljanak a hibáikból.
Gratulálok mindkét csapatnak a remek játékhoz, és büszke vagyok a játékosaimra, akik küzdöttek az utolsó percig a győzelemért. Számos tanulsággal gazdagodtunk a mérkőzés során, és azokat a tapasztalatokat felhasználva igyekszünk majd javítani a jövőben. Bízom benne, hogy a következő mérkőzéseken is hasonlóan szép játékot fogunk látni a pályán.