Regionális Serdülő bajnokság Tavaszi forduló, 2023.04.14., Kozármisleny

Kozármisleny SE-Dombóvári Kosársuli KE/A 73-71 (21-20, 9-20, 21-11, 22-20)
Herke Máté 15/3, Kalocsa Dániel 12, Kutyik-Szabó Károly 12, Kiss Máté 10/6, Lehőcz Zétény 8, Vértes Botond 8, Horváth Áron 2, Babulják Balázs 2, Pataki Gergő 2, Pintér-Kovács Benedek, Kovács Gergő.

A következő mérkőzésünk Kozármislenyben volt, ahol két meghatározó játékosunk hiányzott. Barna Zalán aznap beteg lett, míg Márfi Ákos még sérült volt. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen Kozármisleny nagyon fejlődőképes, erős és szimpatikus csapat. Az elején nem kezdtünk jól, de az első negyedben sikerült felzárkóznunk. A második negyed jól alakult számunkra, kevesebb eladott labdával játszottunk, így sikerült egy kisebb előnyre szert tenni a dudaszóig.
Az egész meccs fej-fej mellett haladt, mindkét csapat nagyon keményen küzdött. A végjátékban a Kozármislenynek sikerült jobban teljesítenie, így végül egy labdás meccsen győztek. Volt még egy utolsó dobási kísérletünk, de sajnos nem sikerült bevenni az ellenfél kosarát.
Mindazonáltal nagyon jó volt ilyen kosárlabda mérkőzést látni. Mindkét csapat büszke lehet játékosaira, hiszen rengeteget fejlődtek. Az egész mérkőzés alatt nagyon keményen küzdöttek, és igazi csapatmunkát mutattak be. Reméljük, hogy a következő meccseinken is hasonlóan szép játékot tudunk majd nyújtani! Gratulálunk a Kozármislenyi csapatnak a győzelemhez!

Nagyszerűen hangzik, hogy a csapat továbbra is keményen dolgozik és törekszik a fejlődésre. Az előző meccsen látott eredmények és tanulságok mindenképpen segíthetnek a jövőbeni mérkőzéseken. Azt mondom, hogy több dolog is látszott a tanultakból, ami nagyszerű hír. Az ilyen fejlődési lehetőségek és tanulási tapasztalatok segítenek a csapatnak abban, hogy jobban tudjon felkészülni és megbirkózni az előttük álló kihívásokkal.
Fontos, hogy a csapat hosszú távon gondolkodjon, és ne csak az egyes mérkőzésekre koncentráljon. Az edzés, a munka, az alázat és a kitartás mind olyan tényezők, amelyek hozzájárulhatnak a csapat fejlődéséhez és az eredményességéhez. A folyamatos fejlődésre való törekvés és az elszántság kulcsfontosságú az eredményes csapatmunkában.
Azt üzenem, hogy folytassátok a kemény munkát és az elszántságot a csapatban, hiszen a folyamatos fejlődés és az eredményesség csak azoknak jár, akik az időt és az energiát befektetik.

Hajrá Dombóvár!