Serdülő Regionális tavaszi forduló, Kozármisleny 2023.04.29

Kozármisleny SE-Dombóvári Kosársuli KE 85-81 (19-17, 11-24, 20-20, 35-20)
Herke Máté 26, Kiss Máté 13, Barna Zalán 12, Kalocsa Dániel 8, Márfi Ákos 8, Vértes Botond 6, Pataki Gergő 4, Lehőcz Zétény 2, Kutyik-Szabó Károly 2, Pintér-Kovács Benedek, Babulják Balázs

A hétvégén ismét a mislenyi csapat otthonában játszottuk a következő találkozót a tavaszi fordulóban. A meccs, mint már megszokhattuk a két csapat között szoros küzdelmet hozott.
Az első negyedben mindkét csapat eredményes volt, a Dombóvári Kosársuli KE jól játszott és egy kis hátránnyal fejezte be az első tíz percet. A második negyedben azonban megtaláltuk a ritmust, és szépen elléptünk az ellenféltől. A félidőre 11 pontos előnnyel rendelkeztünk és mehettünk a pihenőre.
A harmadik negyedben a két csapat továbbra is szorosan játszott egymással, a Dombóvári Kosársuli KE pedig megőrizte az előnyét. Az utolsó negyedben azonban bekövetkezett az, amire nem számítottunk. Az utolsó három percben ugyanis hirtelen „összedőlt” minden és több eladott labdával is sikerült segítenünk az ellenfelüket. Ezek a hibák végül az ellenfél javára fordult, és a Kozármisleny SE megnyerte a mérkőzést.
Az öltözőben a játékosok 10 perc „felmosás” után azonban nem keseredtek el, hiszen tudják, hogy sokat tanulhattak ebből a vereségből. A csapat továbbra is keményen dolgozik, hiszen mi hosszútávra tervezünk. Tudjuk, hogy mik a hibáink és ezen próbálunk javítani az elkövetkező időkben!
Gratulálok a csapatomnak a pályán mutatott JÁTÉKHOZ! Az edzéseken tanult dolgok alkalmazása a való „életben” a fejlődés jele, és nagyon fontos része a sportban való javulásnak. A fejlődés általában nem egy egyenes vonal, hanem egy hullámzó út, amely során vannak jó és rossz napok, de ha a csapatom elkötelezett az edzések és a játék során, akkor ez a hozzáállás segít elérni a céljait. Az is fontos, hogy az edzéseken tanultakat rendszeresen alkalmazzátok a játék során, mert csak így lehet igazán értékes a fejlődés. Ez a folyamat időigényes lehet, de ha kitartóak vagytok és folyamatosan azon dolgoztok, hogy jobbak legyetek, akkor elérhetitek a céljaitokat!
Összességében a mérkőzés izgalmas volt, és bár a végén alulmaradtunk, gratulálunk a Kozármisleny SE csapatának a győzelemhez, szülöknek a lelkes sportszerű buzdításhoz! Ez csak együtt működik jól!

Hajrá Dombóvár !