NEMZETI FIÚ SERDÜLŐ BAJNOKSÁG SELEJTEZŐ 2023. szeptember 16-17. SZÉKESFEHÉRVÁR
Nagyon vártuk már ezt a hétvégét, ami teljesen új impulzusokkal volt megtöltve számunkra. Csapatnak az első közös hétvégéje összezárva, éjszakával egybekötve

Magyar Nemzeti Serdülő Bajnokság Selejtező E. csoport, Székesfehérvár 

szeptember 16. szombat 

Soproni SI KA SKC/A – Dombóvári Kosársuli KE/A 121-18 (41-6, 34-3, 28-5, 18-4) Vértes Botond 5, Lehőcz Zétény 4, Molnár Mátyás 2, Roósz Balázs 2, Kovács Gergő 2, Tárnok Marcell 2, Pataki Gergő 1, Babulják Balázs, Koós Kende, Varsányi Dávid, Asztalos Ádám, Schott Benedek, Pintér-Kovács Balázs.

Dombóvári Kosársuli KE/A – Vasas Akadémia/A 30-147 (2-54, 6-37, 8-28, 14-28) Vértes Botond 10, Lehőcz Zétény 2, Molnár Mátyás, Roósz Balázs 5, Kovács Gergő 6, Tárnok Marcell 2, Pataki Gergő 2, Babulják Balázs 2, Koós Kende, Varsányi Dávid 1, Asztalos Ádám, Schott Benedek, Pintér-Kovács Balázs.

szeptember 17. vasárnap 

Alba Fehérvár – Dombóvári Kosársuli KE/A 100-44 (30-9, 16-3, 18-23, 36-9) Vértes Botond 4, Lehőcz Zétény 11, Molnár Mátyás 4, Roósz Balázs 13/3, Kovács Gergő, Tárnok Marcell, Pataki Gergő 4, Babulják Balázs 2, Koós Kende, Varsányi Dávid, Asztalos Ádám 2, Schott Benedek 2, Pintér-Kovács Balázs 2.

Nagyon vártuk már ezt a hétvégét, ami teljesen új impulzusokkal volt megtöltve számunkra. Csapatnak az első közös hétvégéje összezárva, éjszakával egybekötve.

Nem szeretnék a mérkőzésekről szakmai összefoglalókat írni, mert az eredmények (számok) önmagukért beszélnek. Inkább pár gondolat, hogy nekünk ez miért volt egy tökéletes hétvége.

A fiúk fel voltak készítve, milyen környezetbe és csapatok ellen fogunk a pályára lépni. Tudtuk, hogy nem a mi szintünk, de méltó ellenfelek akartunk lenni. Megbeszéltük, hogy a tanultakat próbáljuk a pályára felvinni és, ha erős ellenfél ellen meg tudjuk valósítani, akkor később ez előny lehet. Mind a 3 mérkőzésen a dudaszó végéig küzdöttünk és 1 percre sem adtuk fel! Ez már egy óriási fejlődést és akarást mutatott meg nekünk. Teljes kerettel 3 hete edzünk és dolgozunk, de már több gyakorolt, szituáció felismerhető volt a parkettán. Ez is előrelépés! Nagyon jó volt látni, hogy amit mondtunk a srácoknak edzésen azt mindenki igyekezett magához képest maximálisan megvalósítani. Ez is előre lépés! Több játékosnak is sikerült javítani a labdafelhozatalán igen erős nyomás alatt! Ez is előre lépés! A nagy izgalom alatt  folyamatosan tudtak ránk figyelni az információkat befogadni és hibákat javítani! Ez is előrelépés!  Lehetne még sorolni, de ami a hétvége lényege, hogy RENGETEGET tanultunk!

Új helyzet volt a fiúknak a mérkőzéseken kívül még a szobák elfoglalása, az idegen helyre való beköltözés, az együtt vacsorázás, megfelelő mennyiségű reggelizés, éjszakai takarodó, ébresztő, Ezek mind új közös dolgok voltak a csapat számára és ebből is tudtunk tanulni!

Tudjuk honnét érkeztünk és hova tartunk! Ez mindig a szemünk elött lebeg és csapatként próbálunk lépésről, lépésre előre haladni! Mi nagyon büszkék vagyunk a fiúkra, mert nagyon szépen vették az akadályokat és ezért volt tökéletes hétvége számunkra! Köszönjük a szülők támogatását és segítségét!

Dolgozunk tovább a megkezdett úton! Hajrá Dombóvár!