U14A- Nemzeti Serdülő Bajnokság- Előselejtező, Pécs
Hétvégén kezdődött a Nemzeti Serdülő Bajnokság!

Magyar Nemzeti Serdülő Bajnokság Előselejtező Nyugati 2. csoport, Pécs 2023.09.09-10.

Dombóvári Kosársuli KE/A-Soproni Tigrisek U13/C 70-51 (13-12, 22-10, 23-9, 12-20)
Roósz Balázs 19, Vértes Botond 10, Lehőcz Zétény 9, Asztalos Ádám 8/3, Kis-Márton Vidor Bátor 6, Pataki Gergő 4, Kovács Gergő 4, Babulják Balázs 2, Varsányi Dávid 2,
Tárnok Marcell 2, Koós Kende 2, Molnár Mátyás 2, Schott Benedek, Pintér-Kovács Balázs.

Dombóvári Kosársuli KE/A-PVSK NKA/B 94-83 (27-27, 19-25, 26-16, 22-15)
Roósz Balázs 23, Vértes Botond 21, Lehőcz Zétény 10, Asztalos Ádám 6, Kis-Márton Vidor Bátor, Pataki Gergő 6, Kovács Gergő 6, Babulják Balázs 4, Varsányi Dávid,
Tárnok Marcell 6, Koós Kende, Molnár Mátyás, Schott Benedek 10, Pintér-Kovács Balázs 2.

Az elmúlt hétvégén izgalmas pillanatoknak lehettünk szemtanúi, amikor a Dombóvári Kosársuli KE/A kosárlabda csapata részt vett a pécsi előselejtező tornán. A fiatal tehetségekkel teli gárda megmutatta, hogy milyen elszánt munkával és összetartással lehet átlépni a határokat a pályán.

Szombaton nagy izgalommal vágtunk neki a Dombóvári Kosársuli KE/A csapatának a szezonnyitó mérkőzésének a Soproni Tigrisek ellen. A pályán végig magabiztos teljesítménnyel játszottunk, és végül 70-51 arányban győzedelmeskedtünk. Bár látszott, hogy még csak a szezon elején járunk, a fiúk már most is remekül szinkronizáltak és fegyelmezettek voltak. A lelkesedés és a kitartó küzdelem jellemzővé vált minden egyes játékosra. Ez a mérkőzés nem csak eredménnyel, de az elszántság és a csapategység bemutatásával is emlékezetes marad.

A szombati mérkőzés sikerével a Dombóvári Kosársuli KE/A csapata bejutott a döntőbe, ahol vasárnap a házigazda PVSK NKA/B együttesével csaptunk össze. A győzelemnek köszönhetően remek esélyünk nyílt arra, hogy a torna végén a legjobbak között végezzünk. A vasárnapi mérkőzés óriási lehetőséget kínált a csapatnak, hogy megmutassa, mire képes a torna legjobbja ellen. Ez a mérkőzés a csapat óriási akarással párosított összefogásának eredménye volt, aminek köszönhetően 94-83 arányban győztünk. Minden játékos fantasztikus teljesítményt nyújtott, így nehéz lenne kiemelni közülük bárkit is. Ez a siker az egész csapat munkájának és elszántságának köszönhető. A PVSK csapata is kiválóan játszott, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben további izgalmas mérkőzésekre kerül majd sor közöttünk. Mindig a sport és a fair play az, ami számít leginkább, és mi is izgatottan várjuk a következő találkozót. 

Nagyon köszönjük a szülők támogatását! A Ti segítségetek nélkül ez az izgalmas hétvége nem lehetett volna ilyen emlékezetes. A csapat számára ez egy felejthetetlen élmény volt, és a szülők elkötelezettsége hozzájárult ahhoz, hogy ez a szombat-vasárnap ilyen különleges legyen. Képesek vagyunk még jobbak lenni, és izgatottan várjuk a következő hétvégét!

HAJRÁ DOMBÓVÁR !