Fiú Serdülő Területi Bajnokság Tolna Megye

Dombóvári Kosársuli KE/B – Marcali Szürkefarkasok 50-77 (17-19, 3-27, 10-12, 20-19)
Amma Botond 2, Darázsdi Ákos -, Eljaber Mohammadihsan -, Faluközi Máté -, Fülöp Sámuel -, Ignácz Dominik 18, Katona Péter -, Koós Kende 11, Lakatos Ábel 2, Péter Vencel Kusán 6, Somogyvári Pál Zoltán 4, Varsányi Dávid 7

Az első negyedben az előzetes várakozásaimat is felülmúlva szépen és eredményesen játszottunk, végig fej-fej mellett haladva ellenfelünkkel. A második negyedben sajnos előjöttek a korábbi hibáink, bátortalanul, görcsösen játszottunk, aminek rengeteg eladott labda lett az eredménye, és hiába dolgoztunk ki ígéretes dobóhelyzeteket, a kapkodás következtében ezek mind kimaradtak. Még nem igazán sikerült megtalálni az ideális összeállításokat, amelyekben mindkét ötösünk eredményesen, összehangoltan tud működni. A második félidő elején tovább nőtt a távolság a két csapat között, a 24. percben már 32 ponttal vezetett ellenfelünk. Ezután viszont olyan bő tíz percet produkáltunk, amit az oldalvonal mellől rettentő élvezetes volt végignézni. Ebben az időszakban szinte extázisban játszottunk, jól védekeztünk, leszedtük a lepattanókat, és ezekből sokszor gyorsan, indításokból tudtunk könnyű kosarakat szerezni, illetve felállt védelemmel szemben is ügyesen, bátran támadva, csapatként funkcionálva 28-10-es etapot produkáltunk. Ezen a mérkőzésen a legnagyobb öröm az volt számomra, hogy végre azt láttam a csapat tagjain, hogy élvezték a játékot, és felszabadultan, nem az eredményre, hanem a játékra koncentrálva tudtunk kosárlabdázni a mérkőzés nagy részében.
Bízom benne, hogy a tendencia folytatódik, a fejlődési ív töretlen marad, és a jövő héten esedékes utolsó idei meccsünkön is hasonló hozzáállással lépünk majd pályára.