2020.10.25. (Vasárnap) Körmend. U16 Kiemelt bajnokság A. csoport 3. forduló.

AKMÉ Körmendi Törpördögök – Dombóvári Kosársuli KE 58 – 60 (16-18, 19-13, 13-12, 10-17)
Dombóvár: Berta B. 3/3, Lép A. 3, SZŐKE B. 32/6, Fehérvári Cs. 6, Roósz R. 6. Cs.: Óliás G. 6, Monostori Á. 4. Csomor G., Bálint Bence, Vincellér N.

Vasárnap kora délután vendégszerepeltünk Körmenden. Ismertük ellenfelünket, hiszen a selejtező II. fordulójában, Dombóváron már megmérkőzött a 2 csapat egymással, amit magabiztos játékkal nyertünk meg.
A találkozó előtt óva intettem csapatomat, hogy ne a selejtező eredményéből induljunk ki, hiszen idegenben mindig sokkal nehezebb dolgunk van, bárki is legyen az ellenfél. Sajnos a mérkőzés alakulásából ítélve ezt nem vette komolyan csapatom nagy része. Azt hittük, hogy utazunk 3,5 órát, felhúzzuk a kék-fehér mezt és megkapjuk majd a mérkőzés végén a piros jegyzőkönyvet úgy, hogy semmit nem teszünk érte. Szinte rám sem ismertem a társaságra, borzasztó hozzá állással és nagyon gyenge teljesítménnyel rukkoltunk elő. Az előzetesen megbeszéltekből semmit nem tudtunk a pályán megmutatni, hibát hibára halmoztunk és végig futottunk az eredmény után. Sajnos ezen a mérkőzésen csak egy játékosomnak volt helyén a szíve, ami most elegendő volt ahhoz, hogyha kínkeservesen is, de megnyerjük a mérkőzést.
Nagyon bízom benne, hogy ez a mérkőzés egy botlás volt csak, mert tudom, hogy ennél sokkal többre képes a társaság.
A győzelmen kívül nincs minek örülnünk, megpróbáljuk a tanulságokat levonni és kijavítva a hibákat már a következő mérkőzésre fókuszálni.
A Körmend csapatának pedig gratulálok, ha a szívemre rakom a kezem nem biztos, hogy ezen a délutánon mi érdemeltük meg a győzelmet!