Regionális kadett bajnokság.

Dombóvári KS/B – Kanizsa KK 62 – 49 (14-12, 12-16, 13-13, 23-8)
Dombóvár: Berta B. 2, Kuti D. 10/6, FEHÉRVÁRI CS. 22/18, BARABÁS Á. 17, Vida M. 3. Cs.: Kalocsa L. 4, Katatics K. 2, Kovács K. 2, Monostori Á., Óliás G., Kardos M., Farkas Á.

Soron következő mérkőzésünket, Nagykanizsa csapata ellen játszottuk. Ismertük ellenfelünket az idei évadban 4. alkalommal játszottunk, és sajnos eddig mindannyiszor vesztesen hagytuk el a pályát. Szerettük volna a rossz szériát megtörni, és győztesként ünnepelni a mérkőzés végén. Ennek tudatában, nagyon harciasan, és koncentráltan kezdtük az összecsapást. Agresszívan védekeztünk az egész mérkőzés folyamán. Sajnos félidőig ez eredményben nem látszott meg, mert nagyon pontatlanul, és sok hibával támadtunk, 2 ponttal a kanizsai csapat járt előrébb a nagyszünetben.
A 3. negyed sem hozott áttörést. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, 2 pontos előnnyel várhatta az utolsó játékrészt ellenfelünk.
A záró negyedben, még egy kicsit tudtunk szigorítani eddig is jól működő védekezésünkön, és sikerült több könnyű kosarat dobni gyorsindításból. A zóna védekezés ellen is jó döntéseket hoztunk, és pontosan dobtunk a 3 pontos vonalon túlról is. Fehérvári Csegőt emelném ki, aki extrát hozott a második félidőben, és óriási érdemei voltak abban, hogy a mai napon mi örülhettünk a győzelemnek. Gratuláció jár az egész csapatnak a hozzáálláshoz, és a küzdeni akaráshoz csak így tovább!
Hajrá Dombóvár!!!