FIÚ KADET KIEMELT BAJNOKSÁG. FŐTÁBLA I./A csoport. 10. forduló

DOMBÓVÁRI KOSÁRSULI KE – AKMÉ KÖRMENDI TÖRPÖRDÖGÖK 80 – 55 (27-15, 18-8, 22-18, 13-14)
DOMBÓVÁR: Lép A. 12/6, Óliás G. 5, Szőke B. 13/3, Fehérvári Cs. 23/15, Roósz R. 23. Cs.: Berta B., Monostori Á. 4, Vincellér N., Csomor G., Halmai Zs.

Az év utolsó mérkőzésére került sor kadet fiainknak is. Jó szellemben, kellően agresszívan kezdtük a találkozót. Kisebb kihagyások voltak ugyan, de végig tudtuk irányítani a találkozót, mindenkinek játéklehetőséget biztosítva, magabiztos sikert arattunk.
Ha értékelni szeretném a 2020-as évet, akkor mindenképpen csak dicsérni és gratulálni tudok a csapatomnak. Nagy energiával és becsülettel végig dolgozták a karantén időszakot, majd az egész nyarat, ami úgy gondolom nagyon jó alapot biztosított az egész szezonra. Az alapszakasz felén már túl vagyunk és a 2. helyről várni a folytatást mindenképpen dicséretes. Hiányérzetünk talán a hullámzó teljesítmények miatt lehet. A jövőben mindenképpen stabilizálni szeretnénk a teljesítményünket. Ha mindenki tudása legjavát próbálja nyújtani minden helyzetben, akkor tudunk-e téren is, előre lépni.
Pici pihenő vár most a csapatra, úgy gondolom mindenkire ráfér a sok mérkőzés miatt. Persze az edzések nem állnak le, hiszen számos fontos mérkőzés vár ránk az új évben.
KELLEMES ÜNNEPKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
HAJRÁ DOMBÓVÁR!