2018.01.11. Regionális kadett bajnokság.

Dombóvári Kosársuli KE – Dunaújváros Egyetem DSE 98 – 65 (29-10, 20-16, 22-17, 27-22)
Dombóvári kosársuli: Takács -, Slavati 9/3, Kardos 9, Heisz -, Orbán 18., Cs: Holczmann 12/3, Nagy 6, Kuti 9/3, Halmai 13, Reizinger 4, Szőke 18/3.

A regionális bajnokság utolsó fordulójában a Dunaújváros csapatát láttuk vendégül. A mérkőzés elején megbeszélt dolgokat, jól hajtottuk végre és a negyed végére tetemes előnyre tettünk szert. A mérkőzés végéig, kitartott az első félidőben kialakított különbség és magabiztos győzelemmel csoportunk élén zártunk.
Ezzel már biztosra vehető, hogy a regionális bajnokság felsőházában fogjuk folytatni a bajnokságot. Ez egy nagyon jó erőfelmérő lesz csapatunk számára, hiszen itt már sokkal nagyobb erőt képviselő csapatokkal kell majd megküzdenünk. Most lesz egy kis szünetünk, amit próbálunk maximálisan kihasználni és becsülettel felkészülni az előttünk álló feladatokra.Köszönöm a srácoknak az eddigi munkáját és ezt a szép eredményt, illetve Szilágyi Tomi edző kollégámnak is köszönöm az eddigi munkáját és segítségét, hiszen ő is csapatunk tagja lett és sokat tett ő is azért, hogy ezt az eredményt elérhettük.

HAJRÁ DOMBÓVÁR!!!!