2017.10.28. Regionális kadett bajnokság.

Dombóvári kosársuli KE – Kanizsa KK 53 – 51(10-13,14-12,15-15,14-11)
Dombóvári kosársuli: Takács 23/9, Nagy -, Kardos 10/3, Holczmann 4, Orbán 7.Cs: Slavati 6, Ruppert -, Vida 3, Bőzsöny.

A regionális bajnokság 3. fordulójában azt a Kanizsa csapatot láttuk vendégül, akik hozzánk hasonlóan eddig mindegyik mérkőzésüket megnyerték.

Az első félidei játékunkat nagyon pontatlan befejezések és gyors indítások jellemezték. Legfőképpen magunknak köszönhetjük, hogy nem sikerült megnyugtató előnyt kiharcolnunk a folytatásra. Az utolsó negyed 8. percéig fej-fej mellett haladt mindkét csapat. Ekkor jött gyors két kanizsai kosár és 6 pontos előnyre tett szert a vendég együttes. Gyors időkérés után, megpróbáltunk rendet tenni a fejekben ami sikerült is. Kardos legjobb pillanatban talált be távolról, amivel 3 pontra zárkóztunk. Ellentámadásból ellenfelünk is betalált, mint később kiderült, ez volt az utolsó kosaruk így ismét 5 pont volt a kanizsai csapat előnye.Ekkor jött Takács akinek legjobbkor sült el a keze. Két triplát rámolt be egymás után, amivel át vettük a vezetést és jó védekezésünknek köszönhetően, megnyertük a mérkőzést.Nagyon nem találtuk a ritmust egész mérkőzésen, nagyon pontatlanul támadtunk és nem megfelelő sebességgel játszottunk. Mentségünkre szóljon, hogy zóna védekezés ellen most először játszott a csapat nagy része és ez nagyon meglepett minket.
Ami óriási pozitívum, hogy a végén nem adtuk fel és vissza tudtunk jönni a meccsbe. Dolgozunk tovább és a hibáinkat próbáljuk minimálisra csökkenteni.

Hajrá Dombóvár!