2018.04.16. Regionális kadett bajnokság.

Dombóvári Kosársuli KE – Kaposvári KK 55 – 89 (13-20,16-17,20-24,6-28)
Dombóvári Kosársuli: Takács A. 24/12, Kardos B. -, Nagy B. 7, Heisz A. 9/3, Orbán Z. 7. Cs.: Slavati B. 2, Bőzsöny B. 3, Holczmann D. 3/3, Ruppert Á.-, Vida M. -.

Az utolsó fordulóban csoportunkat már megnyerő, kaposvári csapat látogatott hozzánk. Ezúton gratulálunk nekik a csoportelsősséghez és sok sikert kívánunk a regionális döntőre.

Mérkőzésen mindenkinek szerettem volna játéklehetőséget biztosítani, három negyedig jól tartottunk magunkat, végére kicsit el is fáradtunk úgy érzem és vereséget szenvedtünk.

Összességében írnék pár sort a szezonról. Augusztusban kezdtük meg a közös munkát. A regionális bajnokság első körében a középházba neveztük a csapatot amit sikerült vereség nélkül megnyernünk. Úgy éreztem a csapaton, hogy mérkőzésről-mérkőzésre fejlődünk. Első körös jó szereplésünknek köszönhetően a második fordulóra egy nagyon erős csoportba kerültünk a felsőházba. Kaposvári KK, PVSK Panthers „A”, Rátgéber Akadémia „B” és a Gykse Szekszárd fiataljai vártak ránk. Itt a mérlegünk már nagyon felemásra sikerült 3gy. – 5v. Zártuk a csoportot. Így utólag pici hiányérzet van bennem. Talán ha kicsit szerencsésebbek vagyunk, nincsenek a sérülések, akkor most hétvégén lehet mi utaznánk Kecskemétre a regionális döntőre.

A szezon hátralevő részét próbáljuk hasznosan eltölteni, egyénileg fejlődni és kicsit előkészíteni a következő szezont.

Külön szeretnék 4 embert kiemelni, akiknek utolsó évük volt a kadett korosztályban. Takács Arni, Heisz Bandi (Dage), Orbán Zalán, Kardos Bálint. Példaértékű munkát végeztek el a 2 év alatt mióta nálam vannak. Edzésről sosem hiányoztak és becsülettel alázattal tették a dolgukat minden edzésen és minden mérkőzésen. Én úgy gondolom ennek a gyümölcse látható volt a pályán egész szezonban, hiszen húzóemberei voltak a csapatnak és rengeteget fejlődtek egytől-egyig. Következő szezonban ismét szintet léptek a junior korosztályban kell megmutatni tudásotokat, de nem féltelek titeket, mert úgy gondolom készen álltok rá. Köszönöm a 2 éves munkátokat és sok sikert a következő évekre is nektek.

Hajrá Dombóvár!!!