2018.03.22. Regionális kadet bajnokság.

Dombóvári Kosársuli KE – Kaposvári KK 73 – 79(15-25,21-20,17-23,20-11)
Dombóvári kosársuli: Takács A. 28/9, Nagy B. 2, Kardos B. 2, Heisz A. 5, Orbán Z. 13. Cs.: Slavati B. 3/3, Halmai D. 4, Szőke B. 12/6, Reizinger M. 2, Ruppert Á. 2, Bőzsöny B. -, Vida M. -.

Nagyon nehéz mérkőzésre készültünk, korábban már több edzőmérkőzést is játszottunk a kaposvári csapat ellen. Mérkőzés előtt megbeszéltük mire kell készülnünk, figyelnünk, mindezek ellenére rettentő gyengén kezdtük a találkozót. Aludtunk a pályán, támadásban pedig egy kenguru csapat szintjén mozogtunk. Ismét oda ajándékoztunk ellenfelünknek egy szép előnyt, amit ők köszöntek szépen és jó csapat módjára 10 pontos előnyre tettek szert. A második negyedre ébredtünk fel téli álmunkból, javult a védekezésünk és támadásban azt játszottuk, amit eddig is kellett volna. Több szép, könnyű kosarat sikerült dobnunk és ha picivel is de nyertük 1 ponttal a negyedet.
A második félidőben kiegyenlítettebb lett a játék, állandósult a 10 pont körüli eredmény hiába voltak jó védekezéseink, támadásban a mai napon nem ment és nem igazán tudtuk ellenfelünket megközelíteni.Az utolsó negyedet sikerült nagyobb különbséggel nyernünk fiatal játékosaink nagyon szépen dolgoztak, külön dicséret nekik azonban ez csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő. Gratulálok a kaposvári csapatnak a győzelemhez.
A továbbiakban sokkal több kell 1-2 játékostól, nem lehet mindig egy játékosra alapozni, hogy ő majd mindent megold. Hétfőn újabb mérkőzés vár ránk, ha mindenki ott lesz fejben, akkor tudunk javítani.

Hajrá Dombóvár!!!