Fiú Kadet Rájátszás, Piros Csoport.

Dombóvári Kosársuli KE – Kaposvári SI 68-61 (20-9, 22-7, 13-32, 13-13)
Dombóvár: Szőke B. 12, Lép A. 14/3, Óliás G. 13, Fehérvári Cs. 12/9, Roósz R. 6. Cs.: Berta B. 6, Monostori Á. 5, Csomor G., Pintér B., Halmai Zs.

Hazai pályán folytattuk a rájátszás küzdelmeit, a Kaposvár csapata ellen. Jól kezdtük a találkozót, és lendületünket át tudtuk menteni a 2. negyedre is. Védekezésünk rendben volt, támadásban éreztem, hogy picit tompa a csapat, de így is magabiztos (42-16) eredményt mutatott a tábla javunkra. A 2. félidőben egy teljesen új arcát mutatta meg a csapat, sajnos negatív irányba. Teljesen szétesett a védekezésünk, hibát, hibára halmoztunk, és amikor ilyenkor lenni szokott, ellenfelünk belelkesedett és ügyes, jó játékkal 20 ponttal megnyerte a negyedet. A záró játékrészben tudtuk rendezni a sorokat, védekezésünk feljavult, azonban támadásban továbbra is csak erőlködtünk. Az első félidei előnyünkből 7 pontot megtartva megnyertük a találkozót, de a győzelmen kívül másnak nem örülhetünk.
Levonva a tanulságokat, dolgozunk tovább, ellenfelünknek gratulálok, helyenként szépen és nagyon lelkesen kosárlabdáztak!
Edző: Tamás Péter