Fiú Kadet Felsőházi Rájátszás, Piros Csoport!

Dombóvári Kosársuli KE – Soproni Sportiskola KA 69-58 (23-21, 10-20, 17-12, 19-5)
Dombóvár: Szőke B. 40/15, Lép A. 1, Óliás G. 7, Fehérvári Cs. 8/3, Roósz R. 13/3. Cs.: Berta B., Monostori Á., Csomor G., Pintér B., Halmai Zs.

Nagyon fontos mérkőzés várt kadet csapatunkra. Sopronba 1 pontos vereséget szenvedtünk, szerettünk volna revansot venni ellenfelünkön, és megszerezni a győzelmet. Az első negyed kiegyenlített játékot hozott. Védekezésünkbe sok hiba csúszott a megszokotnál több könnyű, kosarat kaptunk, minimális 2 pontos előnnyel zártuk a negyedet. A második negyedben borzasztó gyenge játékot mutattunk. Védelmünk átjáróház volt, támadásban egyénieskedtünk, ellenfelünk ezt kihasználva 10 pontos előnnyel várhatta a 2. félidőt.
A fordulást követően változtattunk pár dolgon, ami meghozta a várva, várt áttörést a játékunkba. Védő oldalon extrát nyújtott a csapat, támadásban pedig Szőke Bálint vitte hátán a csapatot. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, megjött az önbizalom, beestek a dobások, és ledolgozva a hátrányt 11 pontos sikerrel zártuk a mérkőzést.
Gratulálok a csapatnak a 2. félidőben mutatott játékhoz. Ebből lehet tovább építkezni, megmutattuk, hogy van tartásunk, és ez nagyon fontos egy csapatnál! Dolgozunk tovább, hiszen 1 hét múlva ismét egy nagyon nehéz mérkőzés áll előttünk!

Hajrá Dombóvár!
Edző: Tamás Péter, Szilágyi Tamás.