2018.12.18. Regionális kadett bajnokság A. csoport

Dombóvári Kosársuli KE „A” – Atomerőmű SE 91 – 74
(17-16, 22-21, 31-14, 21-23)
Dombóvár: Halmai D. 7, Reizinger M. 23/9, Slavati B. 6, Nagy B. 16, Roósz R. 4. Cs.: Szőke B. 23/6, Vida M. 2, Barabás Á. 10, Lép A. -, Kovács K. -.

A regionális bajnokság utolsó előtti fordulójában, azt a paksi csapatot fogadtuk, akiktől idegenben hosszabbításos vereséged szenvedtünk. Szerettünk volna vissza vágni, és ebben a szellemben is készültünk a mérkőzésre. Jól kezdtük az összecsapást, a negyed közepéhez érve biztosan vezettünk, azonban ellenfelünk a kezdeti bizonytalanságából, magára talált, és utolérte csapatunkat a negyed végére. A második negyedben is fej-fej mellett haladtak a csapatok, minimális 2 pontos előnnyel zártuk az első félidőt.
A félidőben megbeszéltük, hogy szorítani kell védekezésünkön, és könnyű kosarakat kellene dobnunk. A 3. negyedben ez maximálisan sikerül, rengeteg labdát szereztünk és elkezdtük a MI JÁTÉKUNKAT játszani. Rengeteg könnyű kosarat dobtunk, jól mozgattuk a paksi csapat védelmét, és 31-14-re nyertük a negyedet, amivel gyakorlatilag a mérkőzést is sikerült magunk javára fordítani. Az utolsó játékrészben tudtuk tartani előnyünket, és úgy érzem megérdemelt sikert arattunk. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez, köszönöm mindenkinek az éves munkáját, januárban még 1 mérkőzés vár ránk amit, ha megnyerünk, csoportunk élén végzünk.
Az egész kosár sulinak, és szurkolóinknak köszönöm az éves munkáját és szurkolását, boldog karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag boldog újévet kívánunk!
Hajrá Dombóvár 2019-ben is!!!!