Kadett Felkészülési Torna 2017.01.28. (Szombat) Nagykanizsa.

Elődöntő:
Ifjú Sólymok KSE – Dombóvári Kosársuli KE 29 – 55
(10-14, 10-20, 6-15, 3-6)Dombóvár: Takács A. 4, Lalák V. 10, Molnár M. 16, Orbán Z. 6, Kapinya I. 7.
Cs.: Kardos B. 5, Pápai G. 3, Heisz A. 2, Weich M. 2, Kohári R. -.

Döntő:
ZTE KK – Dombóvári Kosársuli KE 48 – 49
(11-17, 14-2, 15-14, 8-16)Dombóvár: Takács A. 8, Lalák V. 6, Molnár M. 24, Orbán Z. -, Kapinya I. 4.
Cs.: Kardos B. 5/3, Pápai G. -, Heisz A. 2, Weich M. -, Kohári R. -.

A nagykanizsai csapat jóvoltából, egy felkészülési tornán vehettünk részt. Amit ezúton is szeretnénk megköszöni, hogy gondoltak ránk és nagyon hasznos, jó mérkőzésekkel tudtunk készülni az előttünk álló, regionális bajnokság kezdetére.
A srácok január óta, nagyon keményen dolgoztak edzéseken és nagy öröm volt ezt a sok munkát viszont látni már az első mérkőzésen is. Egy számunkra eddig ismeretlen csapattal vívtuk az elődöntőt. Az egész mérkőzés folyamán nagyon kemény, jó védekezést mutattunk ami igazából megadta a mérkőzés alaphangját és rengeteg könnyű kosarat tudtunk szerezni. Legfőképpen ennek köszönhetően, könnyed győzelmet aratva, vártuk a délutáni döntőt.

Ahol a ZTE KK csapatával kellett megküzdenünk. Számunkra az első meccshez hasonlóan, jól indult a mérkőzés. Kemény védekezés után, mutatós támadásokat vezetve, megnyugtató előnyt szereztünk az első negyed végére. A folytatásban ellenfelünk, területvédekezésre állt át. Sajnos mint már oly sokszor teljesen tanácstalanul támadtunk, külső dobásaink pontatlanok voltak, és a záró negyed vége előtt 7 pontos zalaegerszegi vezetést mutatott az eredményjelző tábla. Az utolsó negyedben még próbáltunk szigorítani védekezésünkön, aminek meg is lett az eredménye 1 perccel a mérkőzés vége előtt sikerült egyenlítenünk (48-48). Utolsó támadás a mienk volt ellenfelünk faultolta, Molnár Martint aki 2-ből az egyik büntetőjét értékesítve, megnyerte a mérkőzést és egyben a tornát is.
Minden egyes csapat tagnak óriási gratuláció jár, igazi csapatmunkát bemutatva egymásért küzdve, olykor csúszva, mászva, vetődve a pályán végig nagy lelkesedéssel küzdöttek.
Folytatjuk a felkészülésünket és várjuk a regionális bajnokság kezdetét. Bravó CSAPAT!!