6. HELYEN VÉGZETT KADET CSAPATUNK AZ ORSZÁGOS DÖNTŐBEN!

Országos Fiú kadet döntő.

Dombóvári Kosársuli KE – Zalakerámia ZTE KK 61-72 (10-12, 20-20, 17-18, 14-22)

Dombóvár: Szőke B. 28/9, Lép A. 3, Óliás G. 8, Fehérvári Cs. 8/3, Roósz R. 12.Cs.: Monostori Á. 2, Berta B., Halmai Zs., Pintér B., Csomor G., Vincellér N.

Az országos döntő utolsó napján, az 5. helyért szálltunk harcba a Zalaegerszeg csapata ellen.
Pontszegényen indult a találkozó, pár ponttal csapatunknál volt az előny a negyed derekához érve. Ellenfelünk időkérés után, zónavédekezésre váltott, amit a mérkőzés egészében tovább alkalmazott. Nagyon kapkodva, tanácstalanul, támadtunk. Rengeteg eladott labdánk volt, és kintről is pontatlanul céloztunk. Mindezek ellenére csupán 2 pontos hátrányban voltunk a félidőben.

A 2. félidőt nagyon jól kezdtük. Ledolgoztuk a hátrányunkat, majd 5 ponttal is vezettünk már, amikor értehetetlen módon, ismét kapkodni kezdtünk. Újabb eladott labdák, kinemkényszerített hibák és már a negyed végére 3 ponttal ellenfelünk járt előrébb.

A záró felvonásban nem sikerült újat húzni, talán kicsit el is fáradtunk, így sajnos csapatunknak nem sikerült az 5. helyet megszerezni.

A Zalaegerszeg csapatának gratulálunk, a mérkőzés képe alapján megérdemelt sikert könyvelhettek el.

MI EDZŐK NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK A CSAPATRA. A KOSÁRSULI TÖRTÉNETÉBEN A LEGJOBB EREDMÉNYT ÉRTE EL A CSAPAT, AZZAL, HOGY 6. HELYEN VÉGZETT AZ ORSZÁGBAN.
RENGETEG MUNKA VAN EBBEN AZ EREDMÉNYBEN.
KÖSZÖNJÜK A KOSÁRSULINAK AZ EGÉSZ ÉVES TÁMOGATÁST A SZÜLŐK, HOZZÁTARTOZÓK SEGÍTSÉGÉT, TÁMOGATÁSÁT.

Egy nagyon nehéz, furcsa, és fárasztó szezon van a hátunk mögött, de nyugodt szível mondhatjuk, hogy soha rosszabb eredményt!

Örülök, hogy ilyen gyerekekkel és csapattal dolgozhattam együtt!
MINDENT KÖSZÖNÖK NEKTEK!

Edzők: Tamás Péter, Szilágyi Tamás

Erőnléti edző: Gábor Balázs

HAJRÁ DOMBÓVÁR! ❤️