GYŐZELEM KECSKEMÉTEN!!!

U16 Kadet Rájátszás, Piros Csoport.

Kecskeméti Kosárlabda Akdémia – Dombóvári Kosársuli KE 63-65 (19-16, 23-19, 9-25, 12-5)
Dombóvár: Szőke B. 19/3, Lép A. 7/3, Óliás G. 11/9, Fehérvári Cs. 10/3, Roósz R. 8.Cs.: Monostori Á. 10/3, Berta B., Csomor G.,Vincellér N., Pintér B., Halmai Zs.

A rájátszás utolsó mérkőzésére utaztunk Kecskemétre. Győzelem estén, biztosan a dobogó 3. helyét foglaljuk el a 8-as döntő előtt. Két jó formában levő csapat találkozott egymással, szerettünk volna jó játékot bemutatni és győzni.
Picit élesebben kezdett ellenfelünk, nem játszottunk rosszul, de rengeteg második esélyt adtunk a Kecskemét csapatának. Gyakorlatilag az első félidőt lejátszották a fejünk felett. A nagyszünetben változtattunk pár dolgon, ami meghozta a várva, várt áttörést. Talán a szezon egyik legjobb negyedét produkáltuk, mind védekezésben, mind pedig támadásban jó kiválasztással dolgoztunk. 7 pontos hátrányból sikerült, 9 pontos előnyt kicsikarni a záró játékrész előtt. Ismét jött a fekete leves. Egyre jobban fáradtunk, ellenfelünk pillanatok alatt egalizálta az eredményt, de volt tartásunk és sikerült újra a lendületüket megtörni. A záró 5 perc óriási csatát hozott, egyik csapat sem tudott sokáig a gyűrűbe találni, 1 pontos kecskeméti vezetésnél Fehérvári Csegőre jött ki az üres tripla dobás, amit a legjobbkor értékesítve, megnyerte a találkozót.
Óriási élmény volt ez a mérkőzés, igazi nagy csatát hozott, gratulálunk a Kecskemét együttesének is, kis szerencsével ők is nyerhettek volna. Emelem kalapom a csapatunk előtt, hiszen úgy jöttünk be a felsőházi rájátszásba, hogy a tabella 7. helyét foglaltuk el, 2 győzelem, 4 vereség mellett. A rájátszás 8 mérkőzéséből, 7 mérkőzést nyerve végeztünk a 3. helyen. Ez igen impozáns mérleg, és mutatja, hogy a csapatnak mekkora szíve van és tartása.
BRAVOO FIÚK!

Most már gőzerővel készülünk a Május 12-én rajtoló 8-as döntőre, szeretnénk minél jobb eredményt élérni!!!!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!

Edzők: Tamás Péter, Szilágyi Tamás