Fiú regionális bajnokság, Bonyhád 2021.11.19.

KNIPL Kft. Bonyhádi KSE U16-Dombóvári Kosársuli KE 39-83 (6-20, 13-25, 8-21, 12-17)
Vinczellér Nándor 17, Halmai Zsombor 16/3, Ruppert Dominik 13/3, Fenyvesi Merse 10, Kapinya Péter 10, Panta Kristóf 10, Vértes Bulcsú 6, Csomor Péter 1, Pápai Levente, Orsós Benjamin, Téwald Patrik.

Péntek délután utaztunk Bonyhádra a következő kadett fordulóra. Óliás Gergő nem utazott a csapattal, mivel egyidőben zajlott az NB2-es csapatunk mérkőzése is. Így csapatunk legjobbja nélkül léptünk a parkettára.
Nagyon jó mentalitással kezdték a srácok már a bemelegítést is és látszott mennyire akarják, hogy dobják fel a labdát. Az elején kicsit izgulva játszottunk, de ahogy telt az idő és nőtt a különbség a javunkra, egyre jobban belerázódtunk. Minden negyedet megnyertünk, végig kézben tartottuk a játékot. Összes játékosunknak jutott bőven játékperc és igyekeztek ezt ki használni. Több emberfogás elleni játékunk is van, párat sikerült véghez vinni, de többször keresztbe tették számításunkat a behúzódó védekezéssel ellenfelünk. Szépen látszik nálunk a csapatvédekezés alapjai, ami persze még messze nem tökéletes, de dolgozunk tovább rajta. Támadásokban sok emberfölényes helyzetet oldottunk meg, amik könnyű kosarakat jelentettek.
Csapat minden tagját szeretném megdicsérni, mert egy percig sem álltak meg és alázattal próbáltak kosárlabdázni! Nagyon tetszett, amit láttam, nagyon jó úton vannak a fiúk!
(Halmai Balázs)

Hajrá Dombóvár!