2019.03.25. Regionális kadett bajnokság.

Monok SE – Dombóvári Kosársuli KE „B” 54 – 86 (17-14, 9-23, 11-23, 17-26)
Dombóvár: BERTA B. 2, KUTI D. 16/12, KATATICS K. 14/3, Vida M. 12, Kalocsa L. 18. Cs.: BARABÁS Á. 18, Fehérvári Cs. 4, Monostori Á., Óliás G. 3/3.

Az őszi fordulóban már játszottunk ellenfelünkkel, akkor mindkétszer vereséget szenvedtünk. Tudtuk, hogy 40 percen keresztül, behúzódó zóna védekezés ellen kell majd játszanunk. Az első negyedben nem sikerült az eltervezett játékot játszanunk. Lepattanó labdák megszerzése után, rendezetlen védelem ellen, szerettünk volna könnyű kosarakat szerezni. Rengeteg támadó lepattanót engedélyeztünk a kaposvári csapatnak, amit köszöntek szépen, és 3 pontos előnnyel zárták az első negyedet.
A 2. játékrészben próbáltunk védekezésünkön szigorítani, ami szemmel láthatóan nem ízlett az ellenfél játékosainak, sok labdát sikerült szerezni, amiből végre jöttek a könnyű pontok, és 11 pontos előnnyel zártuk a félidőt.
A folytatásban is sikerült tartani agresszív védekezésünket, és voltak nagyon szép megoldásaink felállt védelem ellen is. Folyamatosan nőt a különbség a két csapat között, és a végére könnyed megérdemelt sikert arattunk. Gratulálok srácok, ez szép munka volt. Folytatás csütörtökön Tamásiban.
Hajrá Dombóvár!