2016.11.27. (Vasárnap) U16 Regionális Bajnokság 6. forduló
Nagykanizsa KK – Dombóvári Kosársuli KE 59 – 60 (16-16, 22-13, 7-17, 14-14)
Dombóvár: Takács A. 7/3, Molnár M. 18/3, Lalák V. 6, Pápai G. 4, Kapinya I. 14. Cs.: Kardos B. 4, Orbán Z. 2, Heisz A. 5, Müller Cs. -, Szép M. -, Kohári R. -.

Soron következő mérkőzésünket vasárnap, Nagykanizsa csapata ellen játszottuk. Őszintén megvallva, picit féltem a mérkőzéstől, hiszen tudtuk ellenfelünkről, hogy egész mérkőzésen egy nagyon kellemetlen, zóna védekezés fog minket várni. Nagyon rosszul kezdtük a találkozót, bent ragadtunk az öltözőben. Támadásainkban nem volt semmi dinamika, nagyon rossz felfogásban játszottuk végig az első negyedet. Próbáltam cserékkel felrázni a csapatot, azonban támadásban nem találtuk a ritmust, ellenfelünknek pedig egyre nőt az önbizalma és szinte, már minden helyzetből a kosárba találtak. Félidőhöz érve 9 pontos előnyt mutatott az eredményjelző (38-29).
A második félidőt végre úgy kezdtük, ahogy a mérkőzést kellett volna. Lepattanók után voltak gyorsindításaink, amiből könnyű kosarakat tudtunk szerezni. A negyed végére 1 ponttal átvettük a vezetést (45-46).
A záró felvonás, nagyon izgalmas küzdelmet hozott. Szinte végig fej-fej mellett haladt a 2 együttes, felváltva estek a kosarak. 10 másodperccel a mérkőzés vége előtt, 59-58-as hazai vezetésnél nálunk volt a labda. Molnár Martint faultolta az ellenfél, aki higgadtan értékesítette mindkét büntetőjét. A fennálló időben a nagykanizsai csapatnak nem sikerült kosarat szerezni, ennek köszönhetően 1 pontos diadalt arattunk.
Nagyon felemás félidőt produkáltunk. Nagy dicséret illeti a fiúkat, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak. Pozitívum, hogy 10 pontos hátrányt ledolgozva, győztesen hagyhattuk el a parkettát. Csütörtökön csoportunk favoritjához látogattunk Pécsre, ott is próbálunk egy jó mérkőzést játszani.
Hajrá Dombóvár!!!!