2018.12.01. Regionális kadett bajnokság A csoport.

PVSK – NKA „B” – Dombóvári Kosársuli KE „A” 58 – 85 (9-21, 17-19, 18-12, 14-33)
Dombóvár: Halmai D. 15, Reizinger M. 19/3, Slavati B. 11, Nagy B. 7, Roósz R. 4. Cs.: Szőke B. 21/12, Barabás Á. 4, Vida M. 4, Lép A. -.

Soron következő mérkőzésünket, Pécsen játszottuk. Ismertük ellenfelünket, nem számítottunk könnyű mérkőzésre. Az előre megbeszélteket tartva kezdtük a találkozót, aránylag jól védekeztünk, és támadásban is szépen járt a labda, biztos vezetés tudatában zártuk az első játékrészt.
A második negyed már kiegyenlítettebb játékot hozott, ha minimálisan is, de sikerült ezt az etapot is nyernünk, és megnyugtató előnnyel vonultunk a nagyszünetre.
A második félidőt nagyon rosszul kezdtük, ritmustalanul, körülményesen támadtunk, és védekezésben is puhák voltunk. A 27. perc végéhez érve, 5 pontra csökkent előnyünk (38-43). Talán legjobbkor jött Szőke Bálint triplája, ami kicsit elmozdított minket a holtpontról, és megállítottuk ellenfelünk lendületét.
A záró játékrészre, sikerült védekezésünkön változtatni, sokkal agresszívabbak voltunk, sok labdát sikerült szereznünk, amiből könnyű kosarakat szerezve, nagyarányú győzelmet arattunk.
Gratulálok csapatomnak a győzelemhez, edzeni kell tovább keményen, hibáinkból tanulni és kijavítani.
Hajrá Dombóvár!!!