Regionális Bajnokság U16, 7.forduló

PVSK Panthers A – Dombóvári Kosársuli KE 71 – 38 (17-15, 17-5, 21-3, 16-15)
Dombóvár: Takács A. 8/6, Molnár M. 12, Lalák V. 5, Pápai G. 2, Kapinya I. 8.Cs.: Orbán Z. 1, Heisz A. 2, Szép M. -, Kardos B. -,  Kohári R. -.

Csütörtök este Pécsen vendégszerepeltünk. Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen a pécsi csapat áll csoportunk élén. Jól mentünk bele a meccsbe, ember elleni figuráink nagyon jól működtek, szinte mindig tiszta dobóhelyzetünk volt. Úgy gondolom ebben a szakaszban jobbak voltunk a Pécsnél, előnyt mégsem sikerült kialakítanunk. Ennek legfőbb oka, hogy nagyon gyengén szedtük a védőlepattanókat, ellenfelünk dupla annyi támadást vezethetett mint mi.
A második negyedtől fogva, hazai csapat területvédekezésre állt át. Az elmúlt hetekben nagyon sokat gyakoroltunk ez a védekezés ellen, azonban a mérkőzésen szinte semmit nem láttam a tanultakból. Kapkodva játszottunk, nem vettük észre a helyzeteket, réseket a támadó oldalon és nagyon keveset bontottuk a védekezésüket. Sajnos legfőképpen ez volt vereségünk oka, illetve a lepattanók megszerzésében, nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk. Pécsi csapatnak gratulálunk a nagy arányú győzelemhez és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban.Nekünk pedig dolgozni kell tovább.

Hajrá Dombóvár!