Regionális bajnokság U16 felsőház.

PVSK PANTHERS „B” – Dombóvári Kosársuli KE 62 – 66( 15-16, 17-14, 13-20, 17-16 )
Dombóvári Kosársuli: Takács 19/15, Lalák 6, Molnár 20, Orbán 4, Kapinya 10.csere: Heisz 3, Kardos -, Pápai 2, Weich 2, Müller – .

Soron következő mérkőzésünket, idegenben Pécsett játszottuk. Számunkra jól indult a találkozó, labdaszerzések után, könnyű kosarakat szerezve, hamar 8 pontos előnyre tettünk szert. Pécsi időkérést követően, sikerült rendezni soraikat és a negyed végére 1 pontra csökkent előnyünk. A 2. játékrész teljesen kiegyenlített játékot hozott, félidőhöz érve 2 pontos hazai előnyt mutatott az eredményjelző tábla (32-30).

A 2. félidő is jól indult számunkra. Elsősorban Molnár és Takács ponterős játékának, és jól működő csapatvédekezésünknek, köszönhetően a negyed végére 5 pontos előnyre tettünk szert. Kis szépséghiba, hogy Molnár a negyed utolsó percében, begyűjtötte 5. hibáját, így rá a mindent eldöntő záró felvonásra, már nem számíthattunk.

Az utolsó játékrész is számunkra indult jobban, ez elsősorban Kapinyának volt köszönhető, aki téli álmából felriadva, végre elkezdett kosárlabdázni és pontokat gyűjteni, aminek köszönhetően 12 pontra növeltük előnyünket. Ez elegendőnek bizonyult a hátralevő időre, és egy szoros mérkőzésen, sikerült újabb győzelmünket begyűjteni.

Gratulálok csapatomnak a győzelemhez! Hajrá Dombóvár!