Kiemelt U16 bajnokság Nyugati csoport 3. forduló. 2019.10.16.

DOMBÓVÁRI KOSÁRSULI KE – KAPOSVÁRI SI 81–51 (20-16, 18-13, 26-10, 17-12)
Dombóvár: HALMAI D. 24/3, KUTI D. 14/3, SZŐKE B. 21/3, Roósz R., Barabás Á. 6. Cs.: Berta B. 5/3, Lép A. 4, Fehérvári Cs. 2, Kalocsa L. 2, Katatics K. 2, Monostori Á. 1.

A kiemelt bajnokság 3. fordulóját játszottuk, hazai pályán a Kaposvári SI csapata ellen. A mérkőzés pikantériája volt, hogy Szőke Balázs aki tavaly még az Nb2-es és junior csapatunk trénere volt, mint edző most először tért vissza ellenfélként Dombóvárra. Fura érzések kavarogtak bennem, a mérkőzés előtt, hiszen rengeteget köszönhetek neki, korábban játékosként, és utána edzőként is sokat tanultam tőle. KÖSZÖNET MINDENÉRT SZIKÓ!

Rosszul kezdtük a mérkőzést. Nem találtuk a ritmust támadásban, és védekezésben sem pörögtünk kellő hőfokon. Gyakorlatilag az egész első félidőben, rossz döntések, és pontatlanság jellemezte a játékunkat, így mindösszesen 9 pontos előnyt sikerült kicsikarnunk (38-29). A 3. negyed végre meghozta az áttörést. Jóval agresszívabb védekezést sikerült bemutatni mint korábban, több hibára, és eladott labdára késztetve ellenfelünket, amiből sikerült könnyű kosarakat értékesíteni és megnyerni a találkozót. Az újabb győzelem megszerzéséhez gratulálok a fiúknak, azonban a mutatott játékhoz most nem tudok! Meg kell tanulnunk minden edzésen, minden mérkőzésen, maximális energiával dolgozni. Következő mérkőzésünket október 22-én kedden, a Nemzeti Akadémia Pécs/B csapata ellen játsszuk.

Hajrá Dombóvár!