2019.11.27. Kiemelt kadett bajnokság 9. forduló

Dombóvári Kosársuli KE – PVSK Nemzeti Akadémia/A 44 – 49 (11-16, 12-8, 14-9, 7-16)
Dombóvár: Berta B. 2, Kuti D. 11/6, Reizinger M. 14/3, Roósz R. 9, Barabás Á. 4. Cs.: Katatics K. 3/3, Kalocsa L. 1, Fehérvári Cs., Lép A., Monostori Á.

Soproni bravúrgyőzelmünk után, ismét hazai pályán szerepeltünk. Azt a Pvsk csapatát fogadtuk, akiket az első fordulóban magabiztosan győztünk le Pécsen.
Sajnos nagyon rossz előjelekkel vártuk a találkozót, hiszen két meghatározó játékosunk nélkül kellett pályára lépnünk. Halmai Dani még Sopronban szenvedett vádlisérülést, Szőke Bálint pedig a mérkőzés előtti edzésen bokasérülést szenvedett, ezúton kívánunk nekik mielőbbi gyógyulást.
A mérkőzésen mutatott játékunkra számomra nem lehet kifogás két játékosunk hiánya. Ugyan azzal a lelkesedéssel és elszántsággal készítettem csapatomat erre a mérkőzésre mint az összes többire. Ebben a felállásban is a győzelem volt a célunk, hiszen folytatni szerettük volna jó sorozatunkat.
Sajnos a mérkőzés alatt mutatott játékunkon ez nem látszott. Elképzelés nélküli támadások sorozata, rengeteg ki nem kényszerített hiba utáni eladott labda és kihagyott ziccerek tömkelege. Ezen a mérkőzésen egy játékos sem akadt aki vezérként tudott volna előrelépni és építeni a játékunkat.
Hazai pályán a 44 dobott pont az borzasztóan kevés, sajnos ezzel még egy kenguru mérkőzést sem lehetne megnyerni.
A pécsi csapatnak csak gratulálni lehet, teljesen megérdemelten nyerték meg a találkozót sok sikert kívánunk a továbbikban nekik.
Nekünk pedig hamar el kell felejtenünk ezt a teljesítményt és készülni tovább, hiszen nagyon sok fontos mérkőzés vár még ránk.