Regionális kadett bajnokság 1. forduló Pécs.

Kosárlabda Akadémia Pécs „B” – Dombóvári Kosársuli KE 58 – 48 (11-13, 13-15, 16-11, 18-9)
Dombóvár: Halmai D. 5, Reizinger M. 6/3, Slavati B. 9/3, Nagy B. 18, Barabás Á. 5.
Cs.: Roósz R. 4, Lép A. 1, Kovács K. -.

A regionális bajnokság első fordulójában, Pécsen léptünk pályára. Sajnos rengeteg játékosunk sérüléssel bajlódik, ezért nagyon foghíjas, kerettel tudtunk pályára lépni.
A mérkőzés elejétől fogva, mindkét csapat nagyon összpontosított a védekezésre, ami a pontszámon meg is látszik. A 3. negyed végéig fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyik fél sem tudott a másiktól ellépni. Sajnos amúgy sem bő keretünk az utolsó negyedre tovább gyengült. Irányítónk Halmai Dani a 4. negyed elején beütötte 5. faultját és kipontozódott.
Jó védekezésünknek köszönhetően, még így is tudtuk tartani az eredményt. A mérkőzés 37. percében 47-45-re vezetett a pécsi csapat. Rengeteg lehetőségünk lett volna az utolsó 3 percben eldönteni javunkra a mérkőzést. Gyalázatosan büntetőztünk, csak az utolsó 3 percben 10 db!!!!! büntető dobást dobtunk mellé és ziccereket hibáztunk. Így nem lehet egy ilyen szoros mérkőzést megnyerni, persze a pécsi csapat köszönte szépen és hibáinkat kihasználva maga javára eldöntötte a mérkőzést.
Ezúton gratulálunk nekik a sikerhez, hiszen teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.
Nálunk sajnos csak Nagy Bazsi nyújtott elfogadható teljesítményt, többi játékosom csak árnyéka volt önmagának.
Szerdán hazai pályán szeretnénk javítani, de ahhoz, hogy győztesen hagyjuk majd el a parkettát 1-2 játékosomnak sokat kell javulnia.

Hajrá Dombóvár!