Regionális fiú kadett bajnokság alapszakasz 2019/20 Dél-Nyugat „B” csoport, 2019.10.21, hétfő, 2. forduló

Dombóvári Kosársuli KE- KASI /B 69-41 (19-6, 15-10, 22-13, 13-12)
Dombóvár: Lép A.10, Monostori Á.10, Óliás G.2, Fehérvári Cs.17/3, Katatics K.22/9 Cs.: Csomor G. 2, Farkas Á. 4, Vincellér N. 2, Bálint Boti -, Bálint Bence -, Győri M. –

Elérkezett a 2. forduló a regionális kadett bajnokságba, ahol hazai pályán fogatuk a kaposvári KASI/B csapatát. Az első fordulóban győzelemmel tértünk haza Pécsről, így nagy reménnyel és önbizalommal vártuk már, hogy hazai környezetbe is bemutatkozzunk.
A kaposvári csapatról nem volt semmi féle ismeretünk, így csak a kőkemény védekezésünkre és a saját kis játékainkra tudtunk támaszkodni.
A mérkőzés pikantériája, hogy a somogyi csapat edzőjével Fodor Dénessel többször már mi is összecsaptunk a parketten, de most mindketten a pálya széléről irányítottuk fiainkat.
A mérkőzést hála isten a megbeszéltek szerint kezdtük, hisz jó védekezésünknek köszönhetően gyors és pontos támadásokat tudtunk véghez vinni, aminek már az első negyed végére 13 pontos előny lett az eredménye (19-6).
A második negyedben felváltva estek a kosarak, de a különbséget mindig tartani tudtunk. Az utolsó 2 percben szerzett labdákból növelni tudtuk az előnyünket, így 18 pontos előnnyel vonultunk a szünetre.
A félidei megbeszélteket betartva, ráraktunk még egy lapáttal, így a 3. negyedben eldöntöttük a mérkőzés kimenetelét. Gyors és pontos támadásokat vezettünk, de a védekezésünk azért még van mit javítani.
A 4. negyedbe a nagy előnyre való tekintettel a figyelmünk is visszaesett kicsit, így több hibát vétettünk védekezésbe és támadásba is, de igy is magabiztos győzelmet aratunk.
Gratulálok a srácoknak a győzelemhez és a jól küzdő Kaposvárnak is.
Következő mérkőzésünket is hazai pályán vívjuk majd 2019.11.10-én vasárnap 11:00-kor a Dunaújváros ellen.