Fiú kadett regionális bajnokság alapszakasz II_DNY régió 2019/2020, 2020.03.02, Dombóvár, 2.forduló

Dombóvári Kosársuli KE – NKA Pécs/C 80-54(16-15,21-9,16-14,27-16)
Dombóvár: Berta B.6,Lép A.11,Monostori Á.14,Katatics K.23/3,Kalocsa L.18 Cs.:Farkas Á.8/6,Győri M.-,Vincellér N.-,Csomor G.-

Álmosan kezdtük a találkozó, így nagyon sok védekezési hiba csúszott a játékunkba. Támadásba is akadozott a gépezet, de így is fej fej mellett haladtunk ellenfelünkkel. A negyed végét minimális egy pontos előnnyel zártuk.
A rövid szünetbe átbeszéltünk mindent a srácokkal, mit kell kijavítani és mire kell pontosan figyelni. Maradéktalanuk betartották az utasításaimat a srácok ,így teljen más képet mutattunk mint az első 10 percben.
Feszesebb és agresszívabbá vált a védekezésünk, ami egy nagyon jó ritmust adott a támadásainkra is. Lepattanók után tudtunk gyorsan és könnyű kosarakat szerezni, így a negyed végére már 13 pontos volt az előnyünk.
A nagyszünet után kicsit bent maradtunk az öltözőbe, hibák csúsztak a védelembe és a támadásaink se jöttek össze minden esetbe ahogy terveztük,de az előnyünkből nem engedtünk.
A záró negyed első 5 percébe új ritmusra kaptunk, ahol már a távolni dobásaink is beestek, így itt már 20 pont fölé nőtt a különbség a két csapat között.
A végére még a pécsi csapat minden energiáját mozgósította a felzárkózásra, de jó védekezésünknek köszönhetően magabiztos győzelmet aradtunk.
Az eredmény nagyon csalóka, hisz egy elég masszív jó erőkből álló csapat ellen játszottunk. Gratulálok a saját és a pécsi csapatnak is.
Köszönjük a szurkolók támogatását.
Következő mérkőzésünket 2020.03.16-án az NKA Pécs/B csapata ellen játsszuk hazai pályán 19:00-kor.
Várunk sok szeretettel mindenkit!
Hajrá Dombóvár