2019.11.24, Dombóvár, Fiú Regionális Kadett bajnokság Dél-Nyugat alapszakasz, 5. forduló

Dombóvári Kosársuli KE /B- PVSK/B 81-52 (25-10,14-12,19-11,23-19)
Dombóvár: Monostori Á.7/3, Óliás G.2, Fehérvári Cs.23/12, Katatics K.17, Kalocsa L. 28 Cs.: Csomor G.-, Vincellér N.2,Győri M.-, Farkas Á.2, Bálint Boti-, Bálint Bence-

Három győzelem után, bizakodva vártuk a vasárnapi mérkőzést hazai pályán. A megbeszéltek alapján vágtuk bele az első negyednek, jó védekezésből gyors támadásokat tudtunk vezetni, hála isten a kinti dobásaink is sikeresek voltak, így már az első negyedbe 15 pontos előnyünk lett a folytatásra.
A második negyedbe lankadt a figyelmünk, elkezdtünk könnyelműsködni, sok hibával játszottunk, ami megmutatkozott a védekezésbe és a támadásainkba is. Felváltva estek a kosarak ebbe a negyedbe, így maradt a 15 pontos előnyünk a félidőre.
A 3. negyedbe tudtunk újítani és szorítani a védekezésen , sok hiba volt itt is ,főleg védekezésbe ,de a támadásba sikerült szép akciókat véghez vinni. A 4. negyedbe 25 pontos előnynél a kevesebbet játszó játékosoké volt a főszerep, akik tartották a két csapat közti különbséget.
Teljes mértékbe nem vagyok elégedett max. a győzelemmel , hisz védekezésbe puhák, támadásba pedig pontatlanok voltunk sok alkalommal , úgyhogy van még mit csiszolni.
Gratulálok a csapatnak.