2019.12.01,Kaposvár
Fiú Regionális Kadett bajnokság Dél-Nyugat alapszakasz
5.forduló

Kaposvári SI/B-Dombóvári KS/B 81-88 (26-20,22-21,13-20,20-27)
Dombóvár: Lép A.17/3, Monostori Á.5, Fehérvári Cs.25/9, Katatics K.19/3,Kalocsa L.21 Cs.: Csomor G.-,Vincellér N.-,Győri M.-, Farkas Á.1, Óliás G.-

Vasárnap délelőtt Kaposvárra utaztunk Kadett/B csapattal, nagyon nagy önbizalommal vártuk a találkozót, hisz tudtunk, ha sikerül győzelmet aratnunk, akkor még jobban megerősítjük a tabellán az első helyet és közel kerülünk a csoport megnyeréséhez.
Nagyon álmosan kezdtük a találkozót, hibát hibára halmoztunk a védekezésbe, könnyelmű megoldásokat választottunk támadásba, így 6 pontos hátrányba kerültünk az első negyed végére.
A második negyedben sem változott a mérkőzés képe, futottunk az eredmény után, dobásaink sorra leperdültek a gyűrűről. A védekezésünk se volt még éles, mindig hibáztunk egy egy védekezésbe, gyenge oldali besegítésünk se volt.
Félidei megbeszélést követően védekezést váltottunk, ami látszólag jó döntésnek bizonyult ,megkezdtük a felzárkózást, sőt két jó triplával a negyed végére 61-61-et mutatott az eredményjelző.
Az utolsó negyedet egy kosár jó plusz egy büntetővel kezdtük, ami újabb lendületet adott a játékosoknak.
2. percben időt kértem (amit a minket elkísérő szülők nem értettek, hisz vezettünk és ment a csapatnak) , majd a lerajzolt játékokból és 3 támadásból sikeres 3 pontos dobásokkal úgy érzem eldöntöttük a mérkőzés sorsát  Na ezért kértem időt 
A 14 pontos előnyünket azért még sikerült elszórakoznunk a végére 7 pontra ,de így is azt hiszem megérdemelt győzelmet aradtunk.
Nagyon köszönjük, hogy ennyi szülő elkísért minket, remélem feldobtuk a vasárnapi ebéd hangulatát ezzel a győzelemmel 


Hajrá Dombóvár