2019.10.15,Pécs Fiú Regionális Kadett bajnokság Dél-Nyugat alapszakasz, 1. forduló

PVSK/B-Dombóvári KS/B 65-98 (11-28,9-28,23-19,22-23)
Dombóvár: Lép A.27, Óliás G.6, Monostori Á.8, Fehérvári Cs.30/9, Katatics K.22 Cs.: Csomor G.5,Kovács B.-, Vincellér N.-,Győri M.-, Farkas Á.-

Kadett/B csapatunknak is elkezdődött a bajnokság, ami egyből egy idegenbeli találkozó volt.
Nem volt információnk az ellenfelünkről, így csak a saját játékunkra tudtunk támaszkodni, valamint a kemény védekezésre.
Az első negyedben minden a terv szerint alakult, hisz jó védekezésünknek köszönhetően gyors támadásokat tudtunk vezetni, ennek köszönhetően mondhatjuk, hogy átrohantunk az ellenfelünkön. Így 17 pontos előnnyel vártuk a 2. negyedet, ahol még gyorsabb és pontosabb támadásokat tudtunk véghezvinni. A védekezésünkön kicsit még szorítottunk, valamint a zsinórba dobott 3 triplával 36 pontos vezetéssel mentünk a félidei pihenőre.
A 3. negyedben a nagy különbségre való tekintettel elkezdünk könnyelműsködni, amit a pécsi csapat szépen ki is használt. Pontatlan befejezésekkel és óriási védekezési hibákkal csökkent a két csapat közti különbség. Időkérésem után, rendeztük a sorokat a srácokkal, így újra 32 pontos lett a különbség a negyed végére.
A 4. negyedben a fiatal játékosoké volt a főszerep, akik nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe, ezért a végére már csak a különbség volt kérdéses.
Egy ilyen nagyarányú győzelem után sem lehetek teljesen elégedett, hisz voltak hibák támadásban, de főként védekezésben, amit ki kell javítani. Valamint egy mérkőzés 40 percig tart, ahol koncentrálni kell a meccs végéig és nem csak 25 percig, ahogy mi tettük.
Gratulálok mindenkinek a győzelemhez!
Következő mérkőzésünk hazai pályán lesz 10.21-én hétfőn 19:00-kor, ahol KASI/B csapatát fogadjuk.

Hajrá Dombóvár!