Dombóvári Kosársuli KE – Atomerőmű SE: 57-70 (13-17, 22-25, 11-8, 11-20)
Dombóvár: TAKÁCS A. 14/6, MOLNÁR M. 15/3, Lalák V. 2, HEISZ A. 15/12, Kapinya I. 2. Cs.: Orbán Z. 6, Pápai G. 3/3, Nagy B., Slavati B.

A regionális bajnokság 3. fordulójában a veretlen ASE csapatát láttuk vendégül. Szerettük volna folytatni a legutóbbi fordulóban mutatott bátor és jó játékunkat, bár a bemelegítésnél látszott, hogy a jó szerkezetű paksiak ellen ez nehéz feladat lesz. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, 9-0-s futásunk után azonban több labdát is könnyelműen eladtunk, amelyet a vendégcsapat könyörtelenül megbüntetett, és a negyed derekára már 9-14 volt az állás az ASE javára. A második negyed elején gyenge védekezésünk miatt hamar 10 pontos hátrányba kerültünk, de Heisz András pontos távoli dobásaival sikerült felzárkóznunk. Az akarással nem volt gond, mindenki keményen harcolt, de sokat hibáztunk támadásban és védekezésben is egyaránt. A félidőre 7 pontos vendég előnnyel várhatták a csapatok a folytatást.
Fordulás után sikerült szigorítanunk a védekezésünkön, azonban támadásaink nagyon kezdetlegesek voltak, nem volt sebességünk. Gyengén dobtunk, nem támadtuk a gyűrűt, erőlködtünk. A negyed végére ettől függetlenül még így is sikerült faragnunk a hátrányunkon (46-50). A záró felvonásban rengeteg támadó lepattanót engedélyeztünk ellenfelünknek, többször is második szándékból kaptunk kosarat, és állandósulni látszott a 8-10 pont körüli különbség. Próbálkoztunk becsülettel, de nem tudtunk már közelebb férkőzni, és a vendég együttes megérdemelt győzelmet aratott, melyhez ezúton is gratulálunk.
Az első félidőben sajnos nagyon puhán védekeztünk, ebben nagyon sokat kell még fejlődnünk. Támadásban pedig sokkal aktívabbnak kell lennie mindenkinek, gondolok itt a több játékidőt pályán töltő játékosokra. Dolgozunk tovább!