Dombóvári Kosársuli KE – Atomerőmű SE: 80-65 (24-18, 14-8, 20-22, 22-17)
Dombóvár: TAKÁCS A. 37/18, LALÁK V. 9, VÉRTES ZS. 18/6, HEISZ A. 10/6, Orbán Z. 4. Cs.: Kapinya I., Pápai G. 2, Halmai D., Slavati B.

A regionális bajnokság 2. szakaszának utolsó mérkőzéséhez érkeztünk, ahol az ASE csapatát fogadtuk. A mérkőzés előtt tudtuk, hogy győzelem esetén akár még az első helyet is megszerezhetjük a csoportunkban (ez függ még a többi eredménytől), és tovább játszhatunk a régió győztesekkel. Az első negyedben aránylag jól támadtunk, jól bontottuk a védelmet, és pontos közeli dobásainknak köszönhetően 6 pontos előnyt szereztünk az etap végére. A következő tíz percben picit visszaesett a játékunk, nem volt ritmusa a támadásainknak, több labdát is könnyelműen eladtunk. Közben védekezést váltottunk, amelynek köszönhetően kevés pontot kaptunk, így még tovább növeltük az előnyünket a félidőig. A fordulást követően tartottuk a különbséget, 1-2 szituációban lemaradtunk ugyan a védekezésben, de eredményes támadásokkal sikerült korrigálnunk. Folyamatosan próbált zárkózni az ASE, de mindig akadt egy játékosunk, akinek helyén volt a szíve, és a legjobb pillanatokban szerzett találatával meghiúsította ezt a kísérletet. A mérkőzés végére viszonylag sima győzelmet szereztünk, amelyből minden játékosunk kivette a részét, és sikerült hozzátennie valamilyen mutatóban. Gratulálok a csapatnak az egész tavaszi teljesítményhez, nyolc mérkőzést játszottunk picit feszített tempóban, ebből hat győzelmet sikerült szerezünk, ez nagy előrelépés az őszi 1-7-es mutatóhoz képest! De ezek csak számok, ami a legfontosabb, hogy egyénileg és csapatként is sikerült fejlődnünk! Bravó Srácok, köszönöm a munkátokat!

Álló sor (balról-jobbra): Nagy Balázs, Pápai Gergő, Kapinya Imre, Szőke Balázs edző, Vértes Zsombor, Orbán Zalán, Heisz András. Ülő sor (balról-jobbra): Halmai Dániel, Slavati Bence, Lalák Vince, Takács Arnold, Reizinger Máté