U18 Regionális bajnokság (2018.10.28.):

Dombóvári Kosársuli KE – Bajai Bácska FKE: 66-89 (12-33, 21-18, 16-18, 17-20)
Dombóvár: TAKÁCS A. 31/18, Molnár M. 7/3, Lalák V. 1, HEISZ A. 18/6, Kapinya I. 2. Cs.: Orbán Z. 2, Pápai G. 3/3, Nagy B, Slavati B. 2.

Az 5. fordulóban a Baja együttesét fogadtuk, akikkel nemrég találkoztunk, a pár héttel ezelőtti “odavágón” 23 pontos vereséget szenvedtünk. Sajnos nem várhattuk túl jó előjelekkel a mérkőzést, ugyanis elég gyér volt az edzéslátogatottság az utóbbi időben, ez pedig elővetített néhány dolgot. Sajnos ez be is igazolódott, botrányosan kezdtük, nem volt ritmusunk hibát-hibára halmoztunk. Az időkérés sem segített a csapaton, a vendégek kedvére játszogatva csaknem 30 pontos különbséget alakítottak ki a második negyed közepére. Rengeteg labdát eladtunk, alig találtunk a gyűrűbe hatalmas gödörben voltunk, amelyből a félidő utolsó két percében sikerült valamelyest kimásznunk (33-51). A nagyszünet után már jobb szellemben kosárlabdáztunk, sikerült 11 pontra felzárkóznunk. Ez túl sok energiát felemésztett, fáradni kezdtünk, ziccereket hibáztunk, és újra nyílt az olló a csapatok közt. A záró negyedben pályára lépett minden játékosunk, küzdöttünk, harcoltunk, de sajnos ez nem a mi napunk volt.
Csalódott vagyok, elsősorban a hozzáállás miatt.. Ez így nem működhet, hogy egyes játékosoknál a kosárlabda a fontossági sorrend végén van valahol, sajnos edzés nélkül nem lehet játszani ezt a játékot..