Dombóvári Kosársuli KE – Bonyhád SE: 83-33 (22-13, 15-6, 25-3, 21-11)
Dombóvár: Heisz D. 11/3, Vicze 14/3, Csáki 5, Csapó T. 25/3, Szabotin 13. Cs.: Uzonyi 4, Molnár 2, Takács, Heisz A. 5/3, Kardos 4.

 

Számunkra viszonylag hamar, de elérkezett a 2016/17-es évad utolsó mérkőzése, a regionális bajnokságban. Hogy miért is ilyen korán, az egy talány, hiszen a legfontosabb lenne a minél több játéklehetőség biztosítása a srácoknak, a pályán átélt percek tapasztalataiból való tovább fejlődés.
A mai napon az eredmény másodlagos volt, utoljára játszott együtt csapatunk ebben az összetételben, több játékosunknak ez volt az utolsó junior meccse sok-sok együtt játszott évet követően, végigjárva a korcsoportokat. A legfontosabb az volt, hogy örömmel, jókedvűen kosárlabdázott mindenki, látszott, hogy nagyon jó közösséget alkotnak a csapattagok a pályán, és azon kívül is. Ezt nagyon jó volt látni.. Kiemelném még, hogy mindezt a szülői közösségről is el lehet mondani. Hogy kinek mit hoz a jövő az még kérdéses, a lényeg, hogy a sport az egészséges életmód feltétele, és ez megmaradjon mindenkinél. Használjátok ki azokat a pozitívumokat, amelyet a csapatsport adott, adni fog, és az élet többi területein is remélhetően sikeresek lesztek! Köszönöm a munkátokat, és sok sikert kívánok Mindenkinek a továbbiakra, bármerre is lesztek!