Dombóvári Kosársuli KE – Kaposvári KK: 63-71 (17-23, 16-11, 19-21, 11-16)
Dombóvár: Heisz 11/3, VICZE 22/6, CSÁKI 11/9, Csapó T. 6, Szabotin 11. Cs.: Uzonyi, Molnár 2, Kapinya, Kardos.

Az eddig mindössze egy vereséget szenvedő kaposvári csapatot fogadtuk, célunk a múlt heti hazai teljesítményünk megismétlése volt, és lépni egy újabb lépcsőfokot. Ehhez okos játékra, és a megfelelő koncentráció mellett keménységre is szükségünk volt.
Jól mentünk bele a meccsbe, mindegyik kezdő játékosunk kosarat szerzett, csapatként funkcionáltunk. A továbbiakban 1-2 védekezési hibát vétettünk, rosszul helyezkedtünk, amelyből ellenfelünk könnyű ziccereket szerzett és a vezetést is átvette. A második negyedre kapkodóvá vált mindkét csapat játéka, rengeteg volt az eladott labda mindkét oldalon, a félidőre sikerült egy pontra felzárkóznunk.
A fordulás után nagyon szépen megtaláltuk az üres embereket a zóna ellen, és végre ki is használtuk a kínálkozó lehetőségeket a triplavonalon túlról. Ezáltal kisebb előnyt harcoltunk ki (49-42), amely bizakodásra adhatott okot. Sajnos következett egy 13-3-as kaposvári sorozat, amivel a negyed végére ismét átvették a vezetést.
A záró játékrész nagy csatát hozott, mindkét csapat fáradt, ezáltal egyre több hiba csúszott a játékba. Fej-fej mellett haladtak a felek az egész negyed folyamán, a végjáték azonban megint nem sikerült. A 39. percben 59-61-es állásnál több labdánk is volt, de nem tudtunk élni a kínálkozó lehetőségekkel, a KKK viszont kihasználta ezeket, és megnyerte a mérkőzést.
Gratulálok minden játékosnak a helytállásért, kezdünk összeállni, és érteni, hogy mit, és miért csinálunk, hétről-hétre fejlődés tapasztalható!