Nemzeti Fiú Junior Bajnokság 2021/22 “A”csoport 2022.01.26 Dombòvár

Dombòvári Kosársuli KE-Òbudai Kaszások/A 81-63 (27-16,11-12,16-11,27-24)
Dombòvár:REIZINGER M.35/12,LÉP A.19/9, ÒLIÁS G.11/3,ROÒSZ R.7/3,KALOCSA L.3 Cs.:BARABÁS Á.-,KATATICS K.6,VINCELLÉR N.-,MONOSTORI Á.-,FEHÉRVÁRI CS.-,BERTA B.-

Nagyon készültünk erre a meccse,hisz tudtuk hogy ezt a lehetőséget ,hogy megtartsuk a 4.helyet a csoportba és folytassuk a felsőházba a bajnokságot meg kell nyernünk.
Nagyon foghíjas volt a csapat hisz sérülések ,betegségek vannak a keretbe,így nem túl ideális szerkezetbe kellett jàtszanunk,de hála istennek mindenkinek aki pályára lépett helyén volt a szíve és harcolt, küzdött 200%-al.
Meg kell köszönjem a nagyon szimpatikus és korrekt ellenfelünknek a játékot és a hozzáállást,küzdést,le a kalappal előttük. Sajnálom,hogy nem tudtak bekerülni az első 4-be,pedig megérdemelték volna.
Végig kontroláltuk a mérkőzést és korncentráltan játszottunk,érezhető volt a csapaton ,hogy nagyon akarja ezt a győzelmet.Pár hullámvölgyet leszámítva azthiszem nem forgott veszélybe a sikerünk,nyilván vannak hibák,de ezeket majd teljes kerettel ,teljes edzésmunkával orvosolni fogjuk. Nem szokásom kiemelni senkit hisz a siker a CSAPATÉ,de nem mehetünk el szò nélkül Lép Adrián extra védekezése mellett valamint Reizinger Máté 41 IBM-je mellett sem.
Le a kalappal a CSAPAT előtt,nagyon büszke vagyok rájuk ,hisz amit elterveztünk első lépcsőnek azt teljesítettük,büszke vagyok rátok.
Nagyon Hálás vagyok és köszönöm Attila Reizinger munkáját ,hogy helyettesített,amíg én nem voltam 🙏 Megyünk tovább hisz még hosszú a szezon💙
Hajrá Dombòvár