2018.10.08, U18 regionális bajnokság:

Dombóvári Kosársuli KE-PVSK NKA: 78-56 (25-12, 23-18, 14-10, 16-16)
Dombóvár: TAKÁCS A. 25/15, Molnár M. 10/3, LALÁK V. 19/3, HEISZ A. 8, ORBÁN Z. 8. Cs.: Pápai G., Nagy B. 4, Slavati B. 4.

A regionális bajnokság 2. fordulójában a PVSK gárdáját fogadtuk. Sajnos Kapinya Imre betegség miatt nem tudta vállalni a játékot, így csak 8 játékossal vághattunk neki a mérkőzésnek. Nagyon agilisan vetettük magunkat a küzdelembe, okos döntéseket hoztunk, és rendre kosárral fejeztük be a támadásainkat. A védekezésünk is jól működött, így 13 pontos előnyre tettünk szert az első negyed végére. A második etapra sem lankadt figyelmünk, Takács Arnold és Molnár Martin remekül bontotta a védelmet, tetszetős akciókat vezettünk és csaknem 50 pontig jutottunk a félidőig, ami szép teljesítmény. A negyed végére, ahogy fáradtunk 1-2 felesleges személyi hibát vétettünk, ami némi aggodalomra adott okot.
A nagyszünet után ez be is igazolódott, Molnár Martin hamar kipontozódott, ráadásul a vendégek kezdtek felzárkózni. Ekkor azonban a lehető legjobbkor jöttek Takács Arnold triplái, és ismét nyugodtan játszhattunk. Nagyon jól kapcsolódott be a kispadról a kadett korú Nagy Balázs és Slavati Bence is, így állandósult a 20 pont körüli különbség, ami a mérkőzés végéig kitartott. Kiemelném Lalák Vince ponterős játékát, és Orbán Zalán és Heisz Andris is stabilitást adott a csapatnak.
Gratulálok! Ma léptünk egy lépcsőfokot, dolgozunk tovább!