2017.10.18. Regionális kadett bajnokság 4. forduló.

Dombóvári Kosársuli KE – PVSK Panthers 57 – 77 (11-20, 14-14, 15-19, 17-24)

Dombóvári Kosársuli: Guzmics 13/3, Lalák -, Molnár 16/6, Csapó 12, Kapinya 4. Cs: Heisz 7, Takács 3/3, Orbán 2, Kardos -, Pápai -.

Hazai pályán azt a pécsi csapatot fogadtuk, akiktől az első fordulóban 60 pontos vereséget szenvedtünk. Jól kezdtük a mérkőzést, a 7. percben 11-11-es eredményt mutatott az eredményjelző, ekkor azonban ismét jöttek a jól megszokott hibák. Rengeteg kihagyott üres ziccer és büntető, amit a pécsi csapat köszönt szépen, és egy 9-0-s futással pillanatok alatt 9 pontos előnyre tett szert a negyed végére.
A második negyed teljesen kiegyenlített játékot hozott. Sajnos ismét azt kell, hogy mondjam csak magunknak köszönhetjük, hogy nem tudtunk ellenfelünkhöz közelebb lopózni. Gyermeteg hibák jellemezték játékunkat, így félidőre is maradt a 9 pontos pécsi előny (25-34).
A második félidő jól indult számunkra. Két gyors kosár és máris 5 pont volt a különbség a csapatok között. Sajnos ismét jöttek azok a hibák, amelyek egész mérkőzésen hátráltatták a játékunkat. Kihagyott ziccerek, büntetők, eladott labdák és ismét egy pécsi roham amivel megnyugtató 15 pontos előnyre tudtak szert tenni. Ez a különbség szinte a mérkőzés végéig kitartott, és ezzel megérdemelt győzelmet aratott a pécsi együttes.
Rengeteg pozitívum volt a mérkőzésen, ha úgy nézzük akkor az első fordulóhoz képest fejlődtünk 40 pontot. Azonban, ha nincs ez a rengeteg ki nem kényszerített hiba, akkor talán másképpen is alakulhatott volna a találkozó.
Gratulálok csapatomnak is a tisztes helytálláshoz. Munka van bőven előttünk, igyekszünk becsülettel elvégezni és győzelmeket szerezni.

Hajrá Dombóvár!